POBESNEO PA OTKRIO SVE Progovorio najtraženiji čovek u Srbiji! Filip Vitez otkriva: Mijatov LAŽE, ovo je ISTINA o Ani Korać i meni!

Govorili su da joj je i on bio sponzor, a evo šta kaže o svemu...

Ana Korać
Foto: Screenshoot Youtube

Nakon što je Filip Mijatov otkrio ime čoveka iz Vranja, koji je takođe kao on bio, navodno, sponzor Ane Korać, oglasio se i on i otkrio istinu o odnosu sa Anom Korać.

Ogorčen zbog toga što se njegovo ime razvlači po medijima Filip Vitez rešio je da ekskluzivno za naš portal progovori i otkrije šta je zapravo istina.

"Sve što je Filip Mijatov izjavio je laž. Ja sam s Anom Korać bio pre njene popularnosti. Znam da ju je on uhodio i navaljivao na nju, jer joj je bio dao pare za neki stan, tačnije, pozajmio joj. Ja sam te pare hteo da mu vratim", otpočinje svoju ispovest Vranjanac i naglašava:

"Ana se nije bavila prostitucijom! Od mene ništa nije tražila. Dobila je samo ono što sam ja hteo da joj dam."

Ana Korać
Foto: Screenshoot Youtube

On dalje navodi kako je izgledala njegova veza s Koraćevom i negira sve što je o tome u javnost izneo njegov imenjak iz Londona.

"Ana je od mene dobila isto što je i svaka druga. Izlazili smo, dobila je jedanput neki sitan šoping. Ne znam kakve se fakture i 6.000 evra spominju, sve je plaćeno u gotovini! I ne znam da li je bilo do 1.000 evra, možda 1.200", iskreno govori Filipza Espreso.rs i nastavlja:

"Bila je neka jakna i patike, nešto sitno. Pritom, napominjem, ona to nije tražila, niti mi je nekad potražila nešto. To što pričaju da su meni pretili za 5.000-6.000 evra je laž. Nikada mi niko nije pretio, da jeste, ja sada ne bih pričao sa vama", objašnjava Anin Vitez.

Ana Korać
Foto: Screenshoot Youtube

Vitez je pokazao i prepisku koju je razmenio sa Filipom Mijatovim nakon što ga je javno pomenuo.

"Ma ti nisi normalan, šta si me spominjao u Premijeri? Kao da sam te zvao da ti pretim za Anu. Pa ako se dobro sećaš prvi put kada smo se videli ponudio sam ti pare što si dao za stan. I pokazao sam ti snimke i slike što sam je je*o", napisao je u poruci Filip Vitez.

"Opušteno, ljubi brat. Više te neću spominjati. Samo gazi Anu. Kraj", odgovorio mu je Mijatov.

Filip Mijatov
Foto: printscreen

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Pravnik
  23/05/2019 - 01:20
  Ne verujem da Vitez laže ali i da laže, kada bude ovo potvrdio i na sudu na kraju će biti da je Filip Mijatov lagao a Ana govorila istinu. Jedno je na šta se može sumnjati i subjektivno nekome verovati, a drugo je šta zakon prihvata kao dokaz.
 • Korisnik: Marija
  22/05/2019 - 08:18
  Anin "Vitez" se uprpio od Aninih batinasa pa se ogradjuje od prostitucije i prica ovu pricu!
 • Korisnik: Ivan
  21/05/2019 - 22:36
  Vite viteški.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi