Aleksandra Subotić, David Dragojević
Printscreen
Aleksandra Subotić, David Dragojević

Printscreen

Aleksandra Subotić, David Dragojević, Foto: Printscreen

Aleksandra Subotić od kako je ušla u Zadrugu ima utisak da je ceo svet protiv nje. Ona ne može da prihvati da je neko na njenoj strani, niko je ne razume, svi žele da joj naude, pa čak i ljudi koji su joj bliski.

Njen dečko David Dragojević, čini se ne može da uradi ništa kako bi Subotićevu uverio u suprotno, ona mu zamera za svaku sitnicu i čini se sve više ga gura od sebe. Tako mu je danas zamerila njegovo udvaranje Ani Korać.

Pročitajte još:

 

- Šta god da se dogodi, uvek si ti jadan i žrtva. Sam za sve daješ razloge. Sećaš kad smo se ljubili i kad si ti uradio ono? I posle sam ja kriva bila - rekla je Subotićeva.

David je pokušao da joj objasni da ne naseda na provokacije.

- Šta ja radim?! Ne mogu da verujem. Oni hoće da tebe podje*avaju, ti uvek nasedneš na to, uvek - rekao je David.

Aleksandra je nastavila svoju priču i konačno uspela da ga otera.

- Ne bih se ja pecala, da su neke stvari normalne. Ja znam kakva si ti osoba. Imaš tu izdajničku crtu, prodao si me, sam znaš šta ti radio, naravno u ljubavnom smislu. Hajde, idi sad, kao po običaju - rekla je Aleksandra.

- Ja sam sinoć otišla sa žurke zato što je tebe boleo k*rac. Počela sam da sanjam ovde bolešćure, ko luda postajem ovde - rekla je Aleksandra.

David joj je rekao da su to problemi koje mora da reši sama sa sobom i otišao je ljut zbog toga što ga je nazvala izdajnikom. Rekao joj je da je to što je rekla odvratno.

 

Komentari (1)

Boro

15.11.2018 14:22

To je opsesija. Aleksandra Subotić od kako je ušla u Zadrugu ima utisak da je ceo svet protiv nje.