Procureo snimak koji sve dokazuje! Kija nije bila iskrena u Zadruzi 1, Luna sve predvidela! (VIDEO)

Alo/R.J. | vip 2018-12-08 16:32:42 2018-12-08 16:32:42

Evo dokaza, sad je sve kristalno jasno!

Printscreen Youtube

PROČITAJTE JOŠ:

Toko jedne žustre rasprave između Kije i Lune, Kristina je govorila kako želi da sačuva svoj brak i da je zbog toga skupila petlju i ušla u rijaliti. Međutim, činjenice govore da je više zanima karijera od porodičnog doma sa Slobom Radanovićem.

Luna je sve vreme rijalitija govorila da je Kija folirant, a ove reči su mnogo toga pokazale.

"Ti se foliraš, ovde si postala poznata, zaradilla si pare i trenutno si najpoznatija žena jer svi znaju za tebe i vidim da ti je to mnogo teško palo. Nemoj da se foliraš. Budi iskrena i reci imponuje mi", ironična je Luna.

Međutim, na ove opaske Kockareva nije ostala imuna pa je Luni poručila sledeće:

"Samo bolestan um može da misli da sam ja ovo želela i da sam se dogovorila. Ja bih menjala sve ovo da mogu da vratim svoj brak, shvati to i mene boli ku*ac da budem poznata. Samo jedan pileći mozak može da misli da je to ozbiljno", rekla je Kija.

Međutim, Kijini postupci po izlasku iz rijalitij u kom je odnela prvo mesto, dokazuju suprotno. Ona je odmah zatražila zvaničan razvod od Slobodana, a nakon potpisivanja papira sve je usmerila ka karijeri. Snimila je pesmu "Ne vraćam se na staro" sa inistarkama, a onda izdala knjigu i počela solo karijeru. Kristina uživa u slavi i svakodnevno pokazuje da joj to i te kako prija, dok o ljubavi i očuvanju braka sa Slobom nema ni reči.

Expand player
Pogledajte više