GOLOG*ZU JE IZBACILI NAPOLJE! Preljuba veka i nikad žešći skandal! Posle ovih priča ćete ZANEMETI!

Nećete moći da verujete šta se sve dešavalo

Zadruga
Zadruga, Foto: printscreen

Ovih dana u Zadruzi svedoci smo brojnih ljubavnih skandala. Dragana Mitar je na oči cele nacije i svog supruga priznala da je dok je bila u braku, bila i u vezi sa Pavlom Jovanovićem, koji je takođe u Zadruzi, a da stvar bude još pikantnija spekulisalo se da ona ima još jednog ljubavnika.

Takođe su je povezivali i sa Nenadom Aleksićem Ša, koji je takođe trenutno u Zadruzi. Imamo i Anu i David koji su započeli vezu, a svima je poznato da David nije raskonuo sa svojom devojkom Aleksandrom Subotić koja je nedavno diskvalifikovana.

Ana i David
Ana i David, Foto: Screenshoot Youtube

Mogli bismo o ovim aferama još dugo, ali danas će biti reči o jednoj drugoj davno zaboravljenoj. Naime, pevačica Suzana Perović koju svi sada znamo kao odmerenu i smernu, u sumnjivim je odnosima sa Mikijem Đuričićem i svi već vide da između njih postoji nešto više od prijateljstva.

Suzana, Miki
Suzana, Miki, Foto: Screenshoot

Ipak, Suzani nije prvi put da je zvezda jednog skandala. Ona je vezu sa svojim sadašnjim suprugom Vladimirom Perovićem, započela kao njegova ljubavnica. On je pre nje bio u braku sa pevačicom Lepom Lukić.

Ona je javno progovorila o tome kako ih je uhvatila na delu.

"Rekla sam da idem na deset dana u inostranstvo da pevam. Odvezao me je do aerodroma. Cmok, cmok. Ja kao bajagi odem, ali sam se vratila iste večeri. Zatekla sam ih kad su se raspremili u spavaćoj sobi. Nju sam izbacila napolje onako golog*zu! Molila me da joj dam odeću, a ja joj nisam dala. Posle sam joj bacila garderobu niz stepenice i oterala je napolje", ispričala je Lepa sve o ovom bolnom događaju.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

#secanja @lepa_lukic_official #vladaperovic #vencanje #lepalukic #instagood #folk #ikone #music #srbija_u_slikama #srbijainstagram

A post shared by dejanbegovic (@dejanbegovic) on

Suzana je sada u nedozvoljenim odnosima sa Mikijem, a njen suprug se zbog toga oglašavao par puta i čini se da je pitanje njihovog braka gotova stvar?

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi