Nemanja Đerić Đekson
Screenshoot Youtube
Nemanja Đerić Đekson

Screenshoot Youtube

Nemanja Đerić Đekson, Foto: Screenshoot Youtube

Nemanja Đerić Đekson jedan je od učesnika prve sezone najgledanijeg rijalitija "Zadruga", čije su akcije ostavile dubok trag, pa se tako i dalje prepričavaju. Ono što ljudi najviše pamte su burne veze i odnosi sa više devojaka, ali i Đeksonovi hitovi uz koje su svi rado igrali.

Reper je dao ekskluzivni intervju za portal Pink.rs, a kako je nedavno izbacio pesmu "Ae, pali", koja je pravi hit na velelepnom imanju u Šimanovcima, upitali smo ga da li je ispratio koja se zadrugarka najviše veseli uz nju.

PROČITAJTE JOŠ:

Dragana Mitar

Alo!/Nenad Vujanović

Ne znam koja je najbolja u plesu, ja sam malo oguglao, zaljubljen sam čovek i ne gledam tako žene na isti način, ali sam izvalio da Aleksandra Subotić, da se njoj najviše sviđa - ispričao je Đekson, pa progovorio o odnosu sa Aleksandrom:

Nikad ja nisam imao neki čudan odnos sa njom. Ona je bila u tom nekom zarobljeništvu, nije mogla da pokaže svoje simpatije prema meni, ali sad je već kasno. Ja sam se priženio, ali ona najbolje đuska uz tu pesmu.

Mina i Đekson

Printscreen

Mina i Đekson, Foto: Printscreen

Jedna od najaktuelnijih tema u "Zadruzi" je vrela akcija između Sava Perovića i Mine Vrbaški koja se desila posle žurke, a kako je Mina bivša Đeksonova devojka, upitali smo ga šta misli o tome, pa je izneo svoj stav i o njenom ponašanju:

To su mi javili nešto. Ona je devojka koja je mene i Andrijanu, kada smo se smuvali tri meseca pred kraj, stalno maltretirala, pratila i to. To nikad neću zaboraviti. Onda sam ja stvarno jedva čekao da se oslobodim od svega toga. Ona to radi i dalje. Ona je devojka koja se sprda tamo, nisam šokiran, ali definitivno nije normalna - rekao je Đekson.

Luna Đogani je bila jedna od zadrugarki koje su učestvovale u specijalnom izazovu Velikog šefa u emisiji "Amidži šou". Zadrugarke su se rvale u čokoladi, a reper je bio gost u studiju. Kada se vratila u Belu kuću posle emisije, Đoganijeva je rekla da se reper "uzvezdio" i da ne može ni da se javi, pa je Đekson progovorio i o njenom komentaru:

Daleko od toga da sam se uzvezdio, Luna me je razočarala, jer vrlo dobro zna da ne smemo da komuniciramo sa njima. Ali mi je drago da i dalje žive tu sa mnom u glavi - kaže Đekson.

PROČITAJTE I:

Savo Perović, Mina Vrbaški

Printscreen