Luna i Anabela
printscreen
Luna i Anabela

printscreen

Luna i Anabela, Foto: printscreen

Marko Miljković i Luna Đogani sinoć su se posvađali. Njihova veza je baš turbulenta, a čini se da je sinoćna svađa bila najozbiljnija do sada. Marko nije želeo da razgovara sa Đoganijevom 24 sata.

Večeras je Lunu posetio Ognjen Amidžić i o ovome razgovarao sa njom.

- Marko i ja smo se posvađali po ko zna koji put. On je meni izrekao mnoge ružne reči, priča sa mnom kao da me je našao na ulici. On se ranije izvinjavao rekao da to više neće da radi, međutim, on to ne može da kontroliše - rekla je ona.

PROČITAJTE JOŠ:

Zadruga, Željko Mitrović, Zadruga finale, Zadruga ubacivanje

Alo/Dejan Briza

Ona počinje da veruje u priče da ju je on iskoristio.

- U ovakvim trenutcima i te kako poverujem u to i to sam mu i sinoć rekla, on kao da traži način da se skloni od mene, ne želi da razgovara. Danas sam se sunčala, razgovarala sa Savom, ne želim da mi bilo ko kvari raspoloženje. Puko mi je film i prija mi danas što nisam bila sa njim,uopšte mi ne nedostaje, mnogo sam se razočarala u oboje, napravili smo haos bespotrebni. Ovih sedam dana gledaću samo sebe jer mi je muka da mi neko postavlja ultimatume i da bude kako on hoće. Razmišljam o spoljašnjem svetu i to me čini srećnom - rekla je Luna.

Anabela Atijas

Printscreen Youtube

Anabela Atijas, Foto: Printscreen Youtube

Nakon ovoga se uživo u javila Anabela Atijas i rekla da je ponosna na svoju kćerku.

- Ovaj put ću biti ponosna na sebe, koliko god to nekome zvučalo prepotentno. Veliku snagu pokrećem jer nema potrebu da se bilo kome pravdam. Pre svega imam cilj da budem sebi dosledna i onome što sam mojoj kćerki obećala. Sve što mi je ostavila u amanet ja sam to ispunila - rekla je Anabela.

- Ponosna sam na nju, jer ona je pokazala apsolutno sve ljudske emocije i vrline i mane i ono što mnogi pokušavaju da prikriju i ona hrabro stoji iza svakog svog postupka - rekla je ona.

Luna i Marko

Screenshoot Youtube

Luna i Marko, Foto: Screenshoot Youtube

Ona smatra da je Luna nesrećna.

- Postoje momenti koji su mi se sviđali i onih koji nisu. Ja kao majka želim moju ćerku da vidim srećnu. Mislim da je više sebi štete nanela svojom iskrenošću. Kod Lune je sve kako se vidi, ako ste je videli nesrećnu onda je nesrećna - rekla je Anabela.

- Luna je umorna, to je sigurno. Ona sada nema samopouzdanja, jer su ljudi koji su za to bili zaduženi zakazali, a ja ne mogu sada da joj pomognem - rekla je Anabela.

PREPORUČUJEMO I:

Zadruga 2, Luna, nesvest, kapija

Screenshot Youtube