Posle Davidove javne prevare, Aleksandra Subotić PONOVO U OČAJU! Evo šta je sada stislo, i šta kaže Biljana Dragojević!

Blic/R.J. | vip 2019-01-25 09:49:43 2019-01-25 09:49:43

Njoj baš ne ide

Alo!/Masanori Josida

PROČITAJTE JOŠ:

"Ja sam u vrlo nezgodnoj situaciji. Iako ne podržavam način na koji je David prekinuo vezu sa Aleksandrom i upustio se u novu, moram da kažem da on ima pravo na svoj život. Znam da mu je Aleksandra bila odana i da mu nikad ne bi uradila šta je on njoj. Aleksandra i Magdalena su kod mene i dalje. Ja sam ih jako zavolela. Aleksandri nimalo nije lako. Puštam je da sama odluči šta će i kako će da radi, pa i gde će da živi", rekla je Biljana Dragojević za "Blic".

"Ne zanima me niko od moje porodice, jer za mene nisu bili tu kad je trebalo. Ne zanima me ni šta pričaju, ni šta rade", rekla je Aleksandra za "Blic" po izlasku iz rijalitija.

Osim povremenih objava na Instagramu, Subotićeva se ne oglašava javno, a izvor “Blica” kaže da je očajna i da joj se situacija u kojoj se nalazi čini beznadežnom jer ne može da se vrati u kuću u Kaluđerici zbog loših odnosa sa familijom, ali i zbog straha za svoj i ćerkin život jer je jesenas na njihovu kuću bačena bomba.

"Ona baš nema sreće. Dete je imalo nesrećno detinjstvo sa roditeljima koji su se stalno svađali. Karađorđe je proveo pola života po zatvorima dok su mu deca rasla, a Ljuba išla svojim putem. Od oca je Aleksandra doživela i nasilje i gledala ga kako se drogira, to je i pričala u rijalitiju", kaže Aleksandrina rođaka, koja želi da ostane anonimna.

 

Expand player
Pogledajte više