Mina Vrbaški
printscreen
18+
Klikni da vidiš sliku
Benjamin i Iva seks

TV Happy/Printscreen

Benjamin i Iva seks, Foto: TV Happy/Printscreen

Ako uzmemo u obzir da mnogi učesnici rijalitija upražnjavaju seks i da menjaju partnere, a da ne vode računa o ličnoj higijeni, te da im je imunitet oslabljen, logično je da će oboleti od polno prenosivih bolesti - tvrdi poznati astrolog Dušan Veličković.

Benjamin Spahović

Printscreen

Benjamin Spahović, Foto: Printscreen

On kaže da smo svedoci svakodnevnih seksualnih aktivnosti zadrugara, ali i učesnika "Parova", gde više ne znamo ni ko je sa kim u vezi, ni ko je sa kim spavao, ko je koga prevario i ko na koga nasrće.

Pročitajte još:

 

 

Iako su mnogi učesnici rijalitija u braku, odavno im nije problem da pred kamerama spavaju sa drugim partnerima, dok njihovi supružnici to od kuće gledaju. Ništa im nije sveto, pa tako i ne razmišljaju o nekim drugim posledicama.

Ljubica Stankovi i Conja

Printskrin

Ljubica Stankovi i Conja, Foto: Printskrin

- Nisu samo triper, sida i sifilis polne bolesti. Tu postoje i mikoplazma, ureaplazma, hlamidijaplazma, a svi znamo da one napadaju kada je imunitet oslabljen, a higijena na niskom nivou, što je slučaj u oba rijalitija - kaže Veličković.

18+
Klikni da vidiš sliku
Mina Vrbaški

printscreen

Mina Vrbaški, Foto: printscreen

- U "Zadruzi" imamo Minu Vrbaški, koja je spavala sa više učesnika istog rijalitija. Setite se samo kako ju je Đekson prozivao da smrdi, te da mu je prenela polnu bolest, da ima svrab i da mora da maže neku mast. Sada je opet ušla u "Zadrugu 2" i prvo veče imala seks sa Jovicom Putnikovićem, iako je napolju imala dečka. Taj isti Joca je posle Mine spavao sa Miljanom Arsić, jednom od bliznakinja. Tu se više ne zna ko koga, da izvinete - kaže Veličković.

Miki i Rebeka

Printscreen

Miki i Rebeka, Foto: Printscreen

- U "Parovima" imamo Conju, Benjamina, koji svako veče spavaju sa drugim ženama, iako i napolju imaju po jednu - dodaje astrolog.

Dušan Veličković naglašava i upozorava da bi do kraja tih rijalitija, a to je tek za devet meseci, moglo da dođe do ozbiljne epidemije ako ovako nastave.

- Kako su počeli, ko zna šta će sve do kraja da se desi i ko će kome koju polno prenosivu bolest da prenese. Ne bira se ni mesto, ni sredstvo, prezervativi se ne koriste... Na žurkama se napiju kao stoka, pa posle ne znaju ni šta rade, ni kako se ponašaju. Neki se kasnije i pokaju, ali bude kasno - upozorava Veličković.

 

Komentari (1)

ccc

22.10.2018 08:11

Ima svi da zapate picajzle