POJAVIO SE SNIMAK KOJI IH SVE RASKRINKAVA! Saznala se istina o Kiji, Slobi, Luni i Gavriću koja nije nimalo prijatna!

Srbija Danas/ M. I. | vip 2018-09-22 21:39:05 2018-09-22 21:39:05

Tokom trajanja "Zadruge 1" ime Mirka Gavrića je često spominjano, i to uglavnom u negativnom smislu.

printscreen/paparazoo lov

Da bi sve bilo gore, mnogi su poverovali u ovu "buvu" za koju mnogi tvrde da je potekla od Lune Đogani. Naime, Mirko je sa Luninom porodicom već godinama prijatelj, a iako je blogerka poznata po tome da nešto kaže pa se ne seća, ogovaranje Mirka bi bilo previše i za nju!

PROČITAJTE JOŠ:

Mirko nije samo porodični prijatelj, već najbolji prijatelj Anabele Atijas na čijoj su se svadbi Luna i Sloba upoznali mnogo pre rijalitija.

Noć pred Slobin karantin, Kija i Mirko su bili u poseti Gavriću i njegovoj ženi Dragani, kada je Kija dozvolila svom mužu da se "muva" sa drugim ženama.

Ubrzo se desilo sve što se desilo u "Zadruzi", a pored toga što je Mirko proglašen za geja, kasnije je i Sloba, samo niko ne zna od koga tačno potiče ta priča.

Da podsetimo, Mirko i Sloba navodno imaju gej snimak, koji obojica negiraju, pa i same Kija i Luna.

Priču da je Sloba gej pokrenula je njegova nesuđena tašta Anabela kada ga je pitala uživo u" Zadruzi" da li voli muškarce.

Ko ovde laže, a ko ne, više se i ne zna jer su se svi kolektivno upleli u "gej-aferu" Sloba i Mirko, koja i dalje kruži, i dalje je nerešena, a izvor nepoznat.

Možda vam kada pogledate ovaj snimak bude jasno ko je pričao istinu:

 

 

Expand player
Pogledajte više