OVO SAZNANJE ĆE VAS OSTAVITI BEZ REČI! Pavle otkrio sve što zna o Draganinom ljubavniku iz Novog Pazara! Njih TROJICA su hteli da...

Morao da prizna sve...

Dragana Mitar
Dragana Mitar, Foto: Printscreen

Zadrugarka Dragane Mitar našla se u centru medijske pažnje kada je njen bivši ljubavnik Pavle Jovanović ušao u Zadrugu. Ubrzo je Dragana priznala i da je imala još jednog ljubavnika koji je iz Novog Pazara. 

Pavle Jovanović je bio upućen u celu priču, a danas je izneo sve detalje o njenom ljubavniku. 

- Matora je ustala i rekla ime, sada će morati sve da ispriča. Obiće joj se sve o glavu, rascvetaće joj se glava. Zove se Edo, Enis. Čuo sam da je on kul lik. Ima dve žene i četvoro dece. Ovo što se desilo proteklih dana je sve objasnilo, ja ne moram da progovorim više ni reč - rekao je Pavle.

- On je došao u moj klub i zamolio me da popričamo. Zabrinuo se da ću ja iz nekog revolta da ga odrukam. Ja sam mu rekao da novinari sve znaju o njemu, on se šokirao i promenio društvene mreže i stavio sliku sa ženom. Rekao je da neće da se razvede. Kada sam mu rekao da znam da joj je poslao medveda i ruže za rođendan, on mi je rekao: "Ja to pošaljem na deset lokacija, pa gde prođe". Nisam mogao da verujem šta slušam, a čuo sam sa druge strane da hoće da živi sa njom i usvoji njeno dete.

Jovanović je ispričao i to da je Edo predlagao da se njih dvojica nađu sa Draganinim mužem i zajedno plate da ona izađe iz "Zadruge".

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

 

Povezane vesti

 • Korisnik: sd
  12/01/2019 - 21:18
  Toliko je ljigav da ga je neprijatno gledati! A tek slušati! Karijera, old-tajmeri, splavovi... Nema taj ništa, da ima ne bi ulazio u ovaj cirkus! Ostavljen, sa razrađenom taktikom, uz pomoć Matore i Sanje, kanali ovu ženu! Bez obzira, ona je u braku, ima sina... sudiće im život, a ne jedna Krunićka i Hećo! Čudi samo kako novinari štede Matoru, kako niko ne postavi pitanje njoj o njenoj ulozi u celoj priči!
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi