ŽIRI JE BIO JEDNOGLASAN! Ovo su SVI POBEDNICI Zadrugovizije! (VIDEO)

Nakon što je završeno svih 16 nastupa na sinoćnoj Zadrugoviziji, proglašeni su i pobednici ovog takmičenja.

Zadrugovizija
Foto: Screenshot Youtube

Stručni žiri je izabrao svog pobednika, novinarski žiri svog, a gledaoci su imali prilike da izaberu čak dva! Naime, oni su imali prilike da glasaju tako što će slati SMS glasove, ali i glasanjem na Fejsbuku, na zvaničnoj stranici televizije Pink.

 

Voditelj Ognjen Amidžić je istakao da je glasalo 500.000 gledalaca, a njihovom odlukom pobedu putem Fejsbuk glasanja odnela je ekipa koju čine Stanija Dobrojević i Marijana Zonjić. OVDE pročitajte kako je stručni žiri UNIŠTIO Sanju! Jedva je izdržala komentare, udarili su gde najviše boli! 

Zadrugovizija
Foto: Screenshot Youtube

Kao nagradu su osvojile punu kutiju raznoraznih sitnica koje će im sigurno olakšati boravak u Beloj kući. 

 

Novinarski žiri je bio na teškim mukama, a na osnovu poena koje su dodelili grupama, oni su odlučili da ove večeri da nagradu dobije ekipa koju čine Savo Perović, Jovana Tomić Matora, Aleksa Savić, Zorica Marković i Lazar Jeremić osvojivši 108 poena. Ono što je interesantno jeste da su svi članovi novinarskog žirija dali ovoj ekipi 12 poena. 

Zadrugovizija
Foto: Screenshot Youtube

Pobednici novinarskog žirija je ova fantastična petorka, a oni su kao nagradu dobili korpu slatkiša i novčanu nagradu od 2000 dinara, što ih je veoma obradovalo. OVDE pročitajte šta je čuveni Karlo rekao o Koraćevoj! 

 

Stručni žiri je doneo svoju odluku. Prema njihovom mišljenju večerašnji pobednici koji su ih svojim nastupom oduševili bili su Aleksa Savić, Savo Perović, Jovana Tomić Matora, Zorica Marković i Lazar Jeremić, koji su dobili maksimum poena od svakog člana stručnog žirija.

Zadrugovizija
Foto: Screenshot Youtube

Dušica Jakoviljević uručila im je još jedan paket nagrada.

 

Posle svih nastupa, koje su kroz muzičke imitacije interpretirali milionskom auditorijumu, proglašen je i pobednik kog je izabrala publika SMS glasovima. Publika je odlučila da je najoriginalniji i najzanimljiviji nastup večeras bio onaj koji su izveli Luna Đogani i Marko Miljković.

Zadrugovizija
Foto: Screenshot Youtube

Oni su osvojili kao nagradu dobili punu kutiju raznoraznih sitnica koje će im olakšati boravak u Beloj kući.

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Mirjana
  27/05/2019 - 09:29
  Luna i Marko su bili očajni u pevanju a i kretanje je bilo usiljeno i nesigurno.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi