MILJANIN GINEKOLOG OTKRIVA! Ovo je prava istina o trudnoći Kulićeve! Ima OZBILJNE PROBLEME, može da POBACI BEBU!

Miljana Kulić često govori o tome da je u drugom stanju, ali joj mnogi ne veruju!

Miljana Kulić
Miljana Kulić, Foto: printscreen

Kako ginekolog za Star otkriva, to bi u ovom trenutku bilo krajnje neodgovorno od strane zadrugarke.

 

"Miljani se miom stvorio tokom trudnoće i saopštili smo joj da mora to da reši kada se oporavi od porođaja, ali ona tome nije pridavala značaj i ne smatra to opasnim."

"Znam da želi drugu bebu i ona može da ostane u drugom stanju, ali postoji opasnost da miom odbije plod i da dođe do pobačaja. Takođe, postoji mogućnost da iznese trudnoću do kraja, ali onda beba može da ima problem sa glasnim žicama, u većini slučajeva se to dešava. Pored mioma, Miljana ima problem sa levim jajnikom i ne bi trebalo da dozvoli da joj se trudnoća desi, jer su posledice neminovne. Bilo bi joj bolje da prvo reši ginekološke probleme pa da tek onda razmišlja o drugom detetu", upozorio je ginekolog putem spomenutog nedeljnika. OVDE pročitajte koliki će novac Miljana dobiti u Zadruzi! 

Miljana Kulić
Miljana Kulić, Foto: printscreen

Celu ovu priču je na neki način potvrdila i njena majka Marija Kulić, takođe učesnica rijalitija, kada je pred kamerama rekla svojoj ćerki:

"Kako da ostaneš trudna uopšte, ne znam kako uopšte i razmišljaš o tome kada znaš da imaš problema sa miomom i jajnikom." OVDE pročitajte koliki novac su Miljana i Zola uzeli od kamataša! 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi