Matora, Sanja Stanković
Screenshoot Youtube
Sanja Stanković

Vladimir Marković/Alo!

Sanja Stanković, Foto: Vladimir Marković/Alo!

PROČITAJTE JOŠ:

PROCURIO TAJNI SNIMAK Radmila Manojlović i Milan Stanković UHVAĆENI ZAJEDNO! Pomirili su se?! (FOTO)

ISPLIVAVALI NOVI DETALJI Davidova mama se oglasila i priznala šta je IMAO sa Sanjom! Zbog toga Stankovićeva PLAČE DANIMA

POTVRĐENO IZ POLICIJE Evo kako je od rasprave došlo do OPŠTE TUČE Slobe Vasića, devojke i njenog brata! Podignute PREKRŠAJNE PRIJAVE!

- Ona će da mi priča o poštenom radu. Dok sam ja gulila noge u štiklama, a ona se j*ebala. Posle toga sam išla u klub da radim za pišljivih 30 evra. Treba da izađem odavde kako da pogledam u oči - pričala je kroz suze - pričala je kroz suze Sanja.

- Svi znaju da je ona pr*stitutka. Nemoj da plačeš i pričaš o tome - tešila je Matora Sanju govoreći joj da se na obazire na reči koje joj je uputila Stanija Dobrojević, a onda je nastavila da priča:

Matora je za kraj razgovora rekla Sanji da joj želi da pronađe dečka koji će je maziti i paziti kao što je to ona radila tokom veze.

Pre toga, Sanja je imala žestoku svađu sa Stanijom, a međusobno su se optuživale da su prostitutke. Sanja je negirala da se ikada bavila prostitucijom, o čemu su mediji opširno pisali tokom nedavne afere o prostituciji u prestonici. Ipak, Sanju je više pogodilo to što je njena devojka Matora otkrila da je trpela fizičko nasilje u vezi sa muškarcem.