BEŽAO SAM OD NJE! Ovo je DOKAZ da je Filip SVAKOG DANA slao Ani Korać OGROMNE SUME NOVCA! (FOTO)

Danas se potegla priča o Ani Koraći i njenom bivšem dečku Filipu Mijatovu, koji joj je kako se kasnije ispostavilo sve plaćao i kupovao.

Ana Korać
Ana Korać, Foto: Screenshoot Youtube

Koraćeva je tvrdila da ju je Filip maltretirao, da ju je uhodio, te smo hteli da čujemo i njegovu stranu priče.

 

Mijatov se prvo oglasio na Instagramu i priložio dokaze u svoju korist, pa naveo da Koraćeva sve laže! Dokaze koje je Filip izneo u javnost pogledajte OVDE.

"Sad trenutno prikupljam dokaze iz "Zadruge 1" gde ona pominje da sam ja njen dečko. To što priča, to je potpuna laž. Mi smo bili u kombinaciji, meni takva devojka ne treba. Ja sam bio zaljubljen u nju, ali je više bila kombinacija, kao da smo bili zajedno. Ona je htela da bude sa mnom, ali ja nisam, zbog njenog života, zato što je ona stalno odlazila po tim poslovnim sastancima. Upoznao sam tog momka Karla i on kaže da je Ana budala šta priča. Oni su bili zajedno pre mene i posle njihovog raskida sam ja došao. Bili smo non-stop zajedno, spavali smo, izlazili smo, to ceo grad zna", rekao je Filip. OVDE pogledajte dokaz da su Filip i Ana bili zajedno! 

Aleksandra Subotić je danas tokom sastanka ispričala da joj se Mijatov javio nakon izlaska iz ,,Zadruge 2", pa je Mijatov sada objasnio o čemu se tu zapravo radi: 

Ana Korać
Ana Korać, Foto: Screenshoot Youtube

"Jeste, ja sam se sa Aleksandrom čuo, ona je bila izvan "Zadruge", mi smo po celu noc bili na telefonu. Nismo se muvali, ali smo pricali o svemu, o Ani, o svemu. Ono što je Aleksandra rekla, da sam je pokupio iz Hravtske, jesam, išao sam, ali sam išao ne da upoznam njenog dečka, nego zato što nije imala čime da se vrati", tvrdio je Mijatov.

Filip je potom otkrio da joj je slao novac kada nije bio u Srbiji, a kada smo ga upitali za razlog zbog kog je Koraćeva zaslužila toliku svotu novca, Mijatov je nam je i poslao dokaz koji potvrđuje njegovu priču. OVDE pročitajte sa kim se jebala Koraćeva! Aleksandra Subotić sve otkrila!

"Slao sam joj čak i novac, kad nisam bio u Srbiji, zato što smo zajedno, gotivili smo se, ona je bila deo mene", naveo je Filip.

Ana Korać, Filip Mijatov
Ana Korać, Filip Mijatov, Foto: Screenshot Instagram

Ana je tvrdila da je svoju korekciju nosa finansirala sama, međutim Filip je to demantovao.

"Bio sam sa njom, još je bila u komi kad sam došao u Istanbul. Ona je imala nešto malo novca, ono što je Aleksandra pričala da su one, Soeraja i Ana, krenule u Iran, to je istina. Ona je otišla sa Sorajom, onda su bile deportovane, odmah se tražio novi hirurg i onda smo otišli u Istanbul i bio sam tu sa njom 7 dana u tom nekom hotelu, pored te klinike" rekao je Filip i dodao:

Filip Mijatov
Filip Mijatov, Foto: Screenshot Instagram

"Ja sam bežao od nje, odaljio sam se od nje. Ja sam plaćao taj stan, kad je ona ušla u "Zadrugu" i nakon svega kad sam čuo da je taj auto izgoreo zbog navodno, marketinga, ja sam se povukao. Ona je to jutro uzela autobomil, ja sam spavao kod nje, tu su bila dva automobila, ja nisam mogao da ustanem. One (Soraja i Ana) su u 8 ujutru otišle, nisam bio sposoban da ustanem, rekla mi je da će uzeti auto i oko 2,3 sata posle podne me zvala policija. Rekli su mi je moj auto zapaljen. U to vreme sam imao i jedan "Porše", Ana je vozila i njega", kaže Mijatov. OVDE pročitajte šokantnu izjavu Davidove majke o maloj Magdaleni! 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi