IMA POSEBNE KLIJENTE, A SEKS SA NJOM KOŠTA 500 EVRA Ova zadrugarka je glumila PROSTITUTKU u popularnoj domaćoj seriji, danas je svi povezuju sa UHAPŠENIM MAKROOM!

Mnogi su zaboravili da se pojavljuje u "Ubicama mog oca".

Sanja Stanković
Sanja Stanković, Foto: Vladimir Marković/Alo!

Sanja Stanković našla se u jeku skandala kada je u javnost procurila informacija da se bavila elitnom prostitucijom. Zadrugarka je inače imala ulogu elitne prostitutke u popularnoj domaćoj seriji.

PLAŠI SE ZA ĆERKIN ŽIVOT Majka Sanje Stanković ne izlazi iz kuće zbog makroa! Dobija jezive pretnje, OVO je morala da uradi!

 

Naime, ona se  pojavila u popularnoj seriji "Ubice mog oca", gde je u nekoliko scena glumila sa Tihomirom Arsićem i Raletom Milenkovićem.

POLITIČAR ULAGAO U NJU, PA JOJ PODIGAO CENU Sanjina koleginica otkrila: PETORICA SU JE JE*ALI DNEVNO, a ova osoba ju je izvukla iz kandži prostitucije

 

JOŠ JE I LEZBIJKA?! Danas je u "Zadruzi", a nekada je naplaćivala se*s 70 evra! Ali nije Sanja Stanković, nego ONA!

Stankovićeva je pažnju privukla vezom sa Jovanom Tomić Matorom ali i pričama koje kruže o njenom navodnom bavljenju najstarijim zanatom. Sanja u seriji nije imala zahtevnu ulogu, i pripalo joj je svega par rečenica teksta.

Da sve bude još interesantnije, na najpoznatijem filmskom sajtu IMDB, lik koji Sanja igra se zove "druga riba".

VIDELI JE U KATALOGU, PANIKA ZBOG ELITNE PROSTITUCIJE! Sanja Stanković tražila od produkcije da je hitno vode u policiju!

Sanja u seriji
Sanja u seriji "Ubice mog oca", Foto: Screenshoot

Podsetimo, kada je uhapšen navodni makro Mihajlo Maksimović, mediji su počeli da pišu kako je zadrugarka Sanja Stanković njegova miljenica, te da se ona bavi prostitucijom! Više o tome čitajte OVDE.

- Tokom hapšenja glavnog makroa sa estrade zaplenjena su dva laptopa i nekoliko mobilnih telefona, u kojima je pronađen katalog devojaka koje su u ponudi. U njemu je dvadesetak dama, među kojima je i navodno Sanja. Ona je jedna od Mihajlovih miljenica, koje šalje posebnim klijentima, a cena joj je od 250 do 500 evra za sat - otkrio je izvor nakon hapšenja.

Mihajlo Maksimović
Mihajlo Maksimović, Foto: Alo!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi