Zadruga 2
Screenshot Youtube
Zadruga 2

Screenshot Youtube

Zadruga 2, Foto: Screenshot Youtube

PROČITAJTE JOŠ:

Miljana Kulić

Printscreen

Foto: Printscreen

"Ovog puta pobedu će odneti Luna Đogani, mada će situacija u finalu, do samog kraja, biti neizvesna. S Lunom će se za 50.000 evra boriti i jedna žena i jedan muškarac. Biće poprilično tesno", kaže Kečina i dodaje:

"Ipak, Lunina pobeda neće biti ubedljiva jer će minimalna prednost u glasovima biti odlučujuća. U odnosu na drugoplasiranog, pa i trećeplasiranog, Luna će dobiti samo nekoliko procenata više, zbog čega će se ljudima činiti da je njena pobeda izgurana", kaže on.

Luna Đogani

Printscreen

Luna Đogani, Foto: Printscreen

Kako nam je još objasnio, Luni je ova, ali i naredna godina dobra, kada je o javnom životu reč. Stoji joj da će biti medijski aktuelna, ali neće uspeti da napravi veći uspeh od pobede u rijalitiju.

"Gotovo da joj pobeda neće ništa doneti, osim materijalne zarade koju će potrošiti. Luna žarko želi da bude zvezda, ali se to neće desiti. Ona nema harizmu koja je neophodna da bi neko bio zvezda i da bi trajao na duže staze. Nije rođena da bude zvezda, to joj nigde nije zapisano. Jedino što je vadi jeste činjenica da joj je ovaj period dobar i samo zahvaljujući tome će i pobediti u "Zadruzi". Ali, to će biti sve", tvrdi numerolog i vizionar za VIP i dodaje:

Luna Đogani

Screenshoot Youtube

Foto: Screenshoot Youtube

Kako nam je još numerolog otkrio, Lunino učešće, ali i ponašanje u rijalitiju, čiji se kraj uskoro bliži, pomalo je inscenirano i iznuđeno.

Iako je pored Lune u drugoj sezoni Zadruge mnogo starih takmičara poput Sanje, Matore, Nadežde, Baneta i drugih, njima je i ovaj put izvisila pobeda.

PROČITAJTE JOŠ:

Luna Đogani

Printscreen

Foto: Printscreen

 

Komentari (5)

vidovita zorka

29.05.2019 22:04

Jako bi me zanimalo da mi ovaj numerolog baci pogled u zvezde i kaže kada ću dobiti 7-micu na Loto-u? Isto tako me zanima koje godine postajeno članica EU, pošto to još niko nezna, a on to otkrije očas posla.

Gaga

29.05.2019 22:34

Od početka se znalo da će Luna nezasluženo pobediti kao odšteta za Zadrugu 1.

Miki

29.05.2019 22:41

Zadruga je totalno namestena.Kao i zadrorovizija pevanju na pleybek nosenje telefona i mnogo drugih stvari

firga

29.05.2019 23:15

samo ludaci mogu da glasaju za lunu.

Dejan

30.05.2019 14:49

Od početka se zna. Sramota za Pink.