Luna Đogani
Screenshoot Youtube
Luna Đogani

Printscreen

Luna Đogani, Foto: Printscreen

Luna Đogani napustiće "Zadrugu" sa 120.000 zarađenih evra, budući da je njen nedeljni honorar iznosio 3.000 evra, a produkcija nije mogla da joj izriče novčane kazne.

PROČITAJTE JOŠ:

Zadruga 2, logo

Screenshot

 

Ova suma svakako će biti dovoljna da modna blogerka ostvari svoj san i postane pevačica, jer če od dobijenih para moći da napravi sasvim solidan start na muzičkoj sceni, ali i da pomogne svojoj porodici finansijski, o čemu je takođe govorila.

Sve to bi bilo moguće da na vreme nije razmišljala o budućnosti. Po završetku prve sezone, Luna je od produkcije naplatila, umesto 40.000 samo 16.000 evra. Ostatak do 24.000 nije joj dat jer je često dobijala kazne, pa s umorali da joj oduzmu od honorara. Zato je pred ulazak u drugu sezonu odlučila da napravi poseban ugovor sa ružičastom televizijom u kojem će osigurati svoj interes.

Luna Đogani

Screenshoot Youtube

Luna Đogani, Foto: Screenshoot Youtube

Osim para, ona je imala i druge benefite u odnosu na ostale takmičare. Imala je pravo jednom nedeljno da razgovara sa svojim psihijatrom, češće sa svojom porodicom i da je niko ne vređa na osnovu nacionalne pripadnosti.

Posebno je zanimljivo i to da je od produkcije tražila da joj jednom nedeljno dolazi frizer, jer je u prošloj sezoni dobila nebrojeno kritika na račun izgleda kose, pa je ovaj put to želela da izbegne.

PROČITAJTE JOŠ:

gagi đogani

Screenshoot Youtube