OTKRIVENE TAJNE ALEKSANDRE SUBOTIĆ Bila sa dva Turčina u isto vreme! Njeno priznanje će vas zaprepastiti!

Otkriveno sve pa je morala priznati

Aleksandra Subotić
Aleksandra Subotić, Foto: Screenshoot Instagram

Pre nego što je upoznala Davida Dragojevića u "Parovima 5", Aleksandra Subotić viđala se u isto vreme sa dvojicom muškaraca iz Turske, kod kojih je često odlazila i ostajala po nekoliko dana.

Druženje Aleksandre sa Turcima odvijalo se neposredno pre nego što je ona s majkom Ljubom Pantović ušla u rijaliti u kojem se smuvala sa sadašnjim dečkom, sa kojim se trenutno nalazi u "Zadruzi". Naši izvori pričaju da je to Subotićkino viđanje sa Turcima potrajalo oko godinu dana.

"Dvojica muškaraca, starosti između 30 i 40 godina, povremeno su dolazila u Beograd, ljudi su viđali Aleksandru s njima kako sedi u kafićima. Odlazila je i ona kod njih na po nekoliko dana, govorila je da tamo ima "radne vikende" kao foto-model. Ja ne znam šta je od toga istina, nije me ni zanimalo preterano. Tada je već bila punoletna, mogla je da radi šta je htela", izjavio je sagovornik.

Aleksandra Subotić
Aleksandra Subotić, Foto: Printscreen

Ove priče potvrdila je i starleta iz Kaluđerice, mada je u prvi mah bila zatečena i zaprepašćena pitanjima. Po njenom izrazu lica, izgleda da je ova tema nešto što je ona želela po svaku cenu da sakrije.

"Kojim Turcima? Ne znam o čemu pričate", pokušala je Subotićeva da negira svoje "druženje" sa Turcima, a kada smo joj predočili da znamo sve detalje o tome, čak i njihova imena, zanimanje i sve ostalo, pristala je da nam ispriča o čemu je reč.

"Jesam se viđala s njima. Moj život je moja stvar! Možda je to bila neka poslovna saradnja između nas, otkud vi znate", besno nam je poručila ona.

Kakve to radne kvalitete i veštine poseduje Subotićeva, pitanje je koje se samo nametnulo. Nevešto objašnjava da je poznata kao osoba koja je predana poslu i da su to i drugi prepoznali, mada nam nije objasnila o kakvoj profesiji je reč.

"Pa, ja sam lepa žena. Turci vole lepe žene. Imala sam neke planove tada, ja sam profesionalna kada je reč o poslu, oni to cene, svi to cene. Uostalom, to je bilo davno, ko se još toga seća", kaže starleta

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE!

 • Korisnik: DEJAN
  15/09/2018 - 08:42
  STO VISE OVAKVIH TO BOLJE...ONE SU AMBASADORI RADE NA ZBLIZAVANJU NARODA...
 • Korisnik: Mita
  15/09/2018 - 08:25
  2in1.
 • Korisnik: Pitajte Čolaka
  15/09/2018 - 08:24
  Ona je sama pričala u Parovima o tome,Čolak može da potvrdi, jednu noć posle lajva je pričala o biznismenima njemu i Okuki.Jednom je došla u trenerci na ručak,poslali su je sa parama da se sredi za večeru od glave do pete,cipele,torbica ,haljina,i na kraju frizura,išla sa njima na večeru,pičala je sa takvim oduševljenjem,ovo dvoje slušali u neverici,možda negde ima snimak na Yt.
 • Korisnik: kaludjerica crew
  15/09/2018 - 07:44
  Sve su one profesionalne u svom poslu, i suvisno je nametati pitanje, koji je to posao, od davnij dana lepe devojke koje nisu nigde radile, a imale prihod znalo se kojim poslom se bave, neke zvanicno , neke tajno...turci vole nase meso, tako da verujem da mala iz djice je imala kebaba pune ruke
 • Korisnik: ludi milojko
  15/09/2018 - 07:40
  da mi plati zlatom nebi je puko, ipak sam na cijeni za razliku od nje
  • danker @ludi milojko
   15/09/2018 - 10:04
   e bre Milojko ti si stvarno lud nećeš Kiu nećeš Aleksandru držiš do sebe i poštenja a vreme ti prolazi,
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najnovije - Alo.rs