OTKRIVENA VELIKA TAJNA PORODICE SUBOTIĆ: Aleksandra ispričala BRUTALNE stvari o svojim roditeljima!

Teško detinjstvo!

Aleksandra Subotić
Aleksandra Subotić, Foto: printscreen

Sinoć su novinari postavljali pitanja zadrugarima, a u jendom momentu na red su došli Subotići. David je trebao da odgovori na pitanje zašto je rekao da se oseća gore nego ikada i da je Aleksandra zaslužna za to.

- Juče je trčala za mnom. Imamo različita mišljena, ja uradim neku glupost, ona teško shvati i onda to preraste u neku svađu. Drvo me pitalo šta mi je mama rekla. Meni ne treba mama da mi kaže šta da radim, ali nakon razgovora sa njom se osećam bolje. Zatvoren sam ovde, čudno sam se osećao - rekao je Dragojević.

Odmah se umešala u to i Ljuba koja je rekla da on pije i uporno radi ono što Aleksandri smeta.

- Ja sam više uradio za nju, nego što si ti ikada, nisi bila tu za nju. Nisi bila tu za nju nikad - vikao je David.

Aleksandra koja je ćutala, a onda se umešala.

- Nemam ja nikakav komentar. Ovo što Ljuba radi je benigno. Uđeš u rijaliti, glumiš ovde, tukli su me, ćerke me odbacile. Ja sam odrasla u jednoj nezdravoj porodici. Ako me neko i razmazio, razmazio me moj tata. Ne želim da komentarišem Ljubu.Mama me blokirala na svim mrežama, sada ovde nešto priča. - rekla je Aleksandra.

- On je rekao da je kurva i da će tako zarađivati, toliko od tate. Ova mama je nudila stan, ali ti si imala preča posla - rekla je Ljuba.

- Priča da je želela da me vodi u Finsku, Švedsku je laž. Mi kada smo bile male, kada se posvađaš sa tatom, uvek je moju sestru uzimala za ruku, mene je ostaviljala, ja sam bila sama u Kaluđerici, uvek si nas tako delila. Tukli ste me, zato sam ovakva kakva sam.

Ubrzo se umešao i David Dragojević.

- Ova mama je pričala kako sam ja divan, kako nikada neće naći dečka kao što sam ja. Onda se okrenula - rekao je Dragojević.

Potom su novinari tražili od Aleksandre da nastavi izlaganje.

- I jedno i drugo rade isto. Ona je meni zamerala na moru, kako joj dajem dete da bih mogla da se šminkam, kako gledam druge muškarce. Ona i Karađorđe menjaju ploču, kako njima odgovara. Oni vode rat preko mojih leđa, takmiče se ko je više pogrešio kao roditelj - rekla je Aleksandra.

Celu situaciju pogledajte na videu.

 

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE

Pratite nas na InstagramuFejsbuku

Povezane vesti

 • Korisnik: Marina
  02/12/2018 - 19:54
  Stvarno nije lako kada te mama blokira na svim društvenim mrežama... To se baš teško podnosi! Halo, prevaranti i neradnici, imate li vi nešto drastičnije i jače?
 • Korisnik: kaja
  02/12/2018 - 10:09
  da su te tukli ne bi bila takva....ccc
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi