Zadruga
Printscreen
Stanija Dobrojević

Rajko Ristić/Alo!

Foto: Rajko Ristić/Alo!

PROČITAJTE JOŠ:

Stanija Dobrojević

Screenshoot Youtube

Foto: Screenshoot Youtube

A ĆUTALA JE 9 MESECI Stanijina mama KONAČNO progovorila i to zato što je primetila nešto što NIKO NIJE!

"Produkcija uveliko planira treću sezonu "Zadruge", koja bi trebalo da počne u septembru. Stanija je tražila čak 50.000 evra da se po drugi put nađe na imanju u Šimanovcima. Pošto produkcija veruje da je ona jedan od glavnih rijaliti igrača, koji i sada diže gledanost, pristali su da joj isplate tu cifru. Takođe se dogovorila da joj, ukoliko pobedi, produkcija Pinka plati PDV umesto nje", otkriva izvor.

"Mada je u centru pažnje, ne sviđa joj se što je solo igrač. Nadala se da će Vladimir Tomović ući i da će nastaviti romansu pred kamerama, ali je on zbog bolesnog oca odustao od toga. Ona voli da u rijalitiju bude u paru i da tako gradi priču. Rekla je produkciji da će u narednoj sezoni tek izdominirati, jer se ovde nije snašla najbolje", kaže sagovornik.

Stanija Dobrojević

Screenshoot Youtube

Foto: Screenshoot Youtube

On dodaje da postoji mogućnost i da u "Zadrugu 3" uđe ruku pod ruku sa Tomovićem.

"Pričali su i o tome, jer su oni kao par bili interesantni publici. Čelnici Pinka će narednih dana kontaktirati Crnogorca da provere da li je zainteresovan za to. Verujem da će, ukoliko njegov otac bude dobro, pristati. Ionako stalno komentariše "Zadrugu" na društvenim mrežama", priča izvor i nastavlja:

Stanija Dobrojević, Vladimir Tomović

Printscreen

Foto: Printscreen

I Miljana u trećoj sezoni

Miljana Kulić je prva potpisala ugovor za "Zadrugu 3". Ona je sa verenikom Lazarom Čolićem Zolom pobegla iz ove sezone rijalitija, a dok je bila na slobodi, dogovorila je povratak na imanje, ali i učešće u novoj sezoni.

Miljana Kulić

Screenshoot Youtube

Foto: Screenshoot Youtube

 

Komentari (1)

mili

20.05.2019 16:16

ne verujem da ce Stanija vise ulaziti u Rijaliti,jasno je njoj da je ona ispricana prica