Sanja Stanković
Vladimir Marković/Alo!
Sanja Stanković

Vladimir Marković/Alo!

Sanja Stanković, Foto: Vladimir Marković/Alo!

PROČITAJTE JOŠ:

- Njoj to apsolutno nije trebalo, ako je istina. Mada, njena stvar je šta će da radi u životu, to komšiluk ne bi trebalo ni da zanima. Ona je lepo živela i ranije. Majka joj je u Švajcarskoj, gde dobro zarađuje. Sanja je takođe radila na sajmovima koječega i lepo zarađivala. Majka joj je slala novac.

Na istom spratu do pre nekoliko meseci Sanja je stanovala sa gospodinom koji je naišao i spontano se uključio.

Mihajlo Maksimović, prostitucija, Sanja Stanković, Mimi Oro

Alo!, Shutterstock, ilustracija

Mihajlo Maksimović, prostitucija, Sanja Stanković, Mimi Oro, Foto: Alo!, Shutterstock, ilustracija

Na trafici ispred zgrade takođe su otkrili da li su viđali Sanju sa sumnjivim tipovima u društvu i da li je dovoze besni automobili.

- Ma kakvi, nikad nisam videla da Sanja ulazi ili izlazi iz nekog automobila. Čak je ni sa dečkom nisam videla. Matora je verujem njena drugarica, a ne partnerka kako su izjavljivale. To je propaganda da bi se nametnule kao senzacija. Sanja je do kioska dolazila sama, a u poslednje vreme i sa Matorom. Kupovala je sladoled stalno u sezoni. Nekad je bila skroz bez šminke, a nekada ful sređena, ali je uvek bila ljubazna i pristupačna. Porazgovarala bi sa mnom neposredno. U životu ne bih pomislila da se bavi prostitucijom, kako pišu ovih dana. Na kraju krajeva, to je njena stvar. Ne znam gde se odselila, ali bilo mi je žao kad je otišla - rekla je prodavačica, a onda se i prisetila jednog lepog gesta sadašnje zadrugarke.

- Jednom prilikom kad su mi obili frižider sa sladoledima i opustošili ga, Sanja je bila uz mene i zvala je policiju telefonom i mene smirivala sve vreme dok policajci nisu došli - otkrila je prodavačica.

Komentari (1)

Predrag

18.04.2019 08:40

Jeste, jeste. Postoje hakeri što uzmu tvoju sliku sa profila i stave je na tuđu glavu. Onda idu po skupim jahtama i pristituišu se za velike pare.