RASTALI SE U LJUBAVI, A ONDA... Od Stanije ni traga ni glasa! Satima mu ne odgovara na pozive, a sada je otkriven razlog!

Proradio crv sumnje!

Stanija, Marko
Stanija, Marko, Foto: Screenshoot Youtube

Iako su se rano jutros, kada se završilo superfinale "Zadruge", rastali u ljubavi, Stanija Dobrojević i Marko Marković se od tada nisu čuli.

 

Zbog toga se Crnogorac prilično zabrinuo, pa je priznao da mu draga nije ogovarala na njegove uporne pozive, sve do maločas, kada je otkriven i razlog.

ŽESTOK INCIDENT NA SUPERFINALU ZADRUGE Stanija i Luna U KLINČU: Sram te bilo, pokazala si koliko me mrziš! Dobrojevićeva: Ti i tvoja MAMA ste iste!

"Pre par minuta je došlo do toga. Kad smo sinoć završili sve, rekla mi je: "Molim te, nazovi me čim se probudiš". Ja je nazovem jednom, drugi, treći put, stvori se neki crv sumnje, šta je to, šta to može da bude... Međutim, sve je super, nego se malo uspavala, to je razumljivo jer je do ranih jutarnjih časova ostala budna, sabirala utiske sa porodicom", objasnio je Marković, pa onda otkrio zbog čega on i Stanija noć nisu proveli zajedno.

Marko Marković
Marko Marković , Foto: Screenshot Youtube

"Iskreno, meni je došao brat iz Crne Gore, pa želim da budem uz njega, ali s druge strane, to je jedna noć samo, porodica je tu na prvom mestu kako meni, tako i njoj, da porazgovaraju, tako da je skroz normalna ta stvar", ispričao je Marko.

"Ne plašim se, apsolutno sam siguran i u sebe i u nju", samouveren je Marko.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi