DRAGANA MITAR NE PRESTAJE DA ŠOKIRA! O njenom por*iću svi bruje, a sada je priznala zašto je uplovila u vezu sa OŽENJENIM MUŠKARCEM!

Briljira!

Dragana Mitar
Dragana Mitar, Foto: Screenshoot Instagram

Nakon što je njen porno snimak uzrdmao zadugare, Dragana Mitar ne prestaje da iznenađuje. Ulaskom u rijaliti ona je privukla veliku pažnju, pre svega zbog ljubavnih afera. Naime, Dragana je supruga Sinišu Dragutinovića varala sa Pavlom Jovanovićem, a spekuliše se da je imala još dva ljubavnika.

 

Sinoć se poverila zadrugarima i otkrila kako je maštala da se bogato uda.

"Sanjala sam da ništa ne radim i da se dobro udam, pa sam to tražila, ali nisam mogla i jare i pare, našla sam oženjenog s dvoje dece", ispričala je Dragana Mitar pred svima bez blama.

Dragana Mitar
Dragana Mitar, Foto: Screenshoot Instagram

Ona je priznala da je uplovila u vezu sa starijim, oženjenim čovekom koji se zbog nje razveo, oženio je i podario sina Jovana. Međutim, to nije ono najšokantnije u emotivnom životu Dragane Mitar.

Posle samo sedam dana nakon svadbe prevarila ga je sa Pavlom Jovanovićem, sa kojim sada živi pod istim krovom u Beloj kući i svakodnevno sa njim ratuje, budući da iznose različite, često kontradiktorne tvrdnje vezane za njihovu vezu koja je trajala, kako Pavle tvrdi, pola godine.

 

Povezane vesti

 • Korisnik: x
  12/01/2019 - 08:02
  Taj njen muž bi trebao da zove onu emisiju DNK
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi