Ana Korać
Dejan Briza
Aleksnadra Subotić i David Dragojević

O.K./Alo!

Aleksnadra Subotić i David Dragojević, Foto: O.K./Alo!

Jedna će odahnuti, a druga će poludeti! Naime, ljubavni trougao Aleksandra Subotić - David Dragojević - Ana Korać postao je dvougao kada je Subotićeva izbačena iz „Zadruge“. Od tada je Ani Korać, posle tri meseca borbe i udvaranja, slobodan put ka Davidu. Nas je interesovalo da li će biti nešto više između atraktivne crnke i zauzetog momka, a na ta pitanja odgovor nam je dao poznati astrolog Dušan Veličković.

PROČITAJTE JOŠ I OVO:

 

- David i Aleksandra su završena priča, ona je samu sebe izbacila iz takmičenja, ali ujedno i iz Davidovog života. Bila je mnogo nepromišljena dok su bili zajedno i svakim svojim postupkom ga je udaljavala od sebe. Kada je udarila Minu, zbog čega su je izbacili, Davidu je bilo žao, ali samo zbog para koje će morati da plati i zato što neće uzeti honorar. On je plakao, ali od sreće, kada je izbačena. Ponovo je počeo da diše, a nema sumnje da će se opustiti i prepustiti čarima Ane Korać. Mlada Ana je od početka bila iskrena i priznala je da joj se sviđa David, kao i da želi nešto sa njim, a sada se neće uzdržavati i uskoro će mu priznati da je zaljubljena u njega. Sada, kada joj se ukazala prilika, neće je ispustiti ni po koju cenu - otkrio nam je Veličković i dodao da su Ana i David idealan par.

Ana i David

Screenshoot

Ana i David, Foto: Screenshoot

- Njih dvoje jedno drugom veoma odgovaraju. Lepo su se uklopili i po priči, ali i po seksualnoj energiji. Ana izgleda fenomenalno i David je totalno odlepio na njen izgled. Takođe, za razliku od histerične Aleksandre, mala iz Ivanjice ima super priču, smirena je i opuštena, što mu veoma odgovara. Pošto se veoma privlače, nema sumnje da će doći do bliskosti između njih. David se još premišlja i glumi nedostižnog, ali on je tip koji neće dugo moći bez seksa, pa sam siguran da će februar biti njihov mesec i da neće skidati ruke jedno sa drugog. Oni će lomiti krevete od februara do kraja rijalitija. Ipak, pošto su oboje namazani i žele da izdrže do kraja, moguće je da će i namerno praviti zvrčke i izazivati ljubavne svađe kako bi se domogli još više fanova i zaradili što više novca - rekao je Dušan za VIP magazin.