Miljana Kulić
Printscreen
Miljana Kulić

printscreen

Miljana Kulić, Foto: printscreen

Miljanina mama, Marija je tada ponovo navela da Zola sve radi iz koristi, a Zorica je u postpunosti podržala njeno mišljenje.

PROČITAJTE JOŠ:

- Slažem se sa Marijom, treba da napravimo predbračni ugovor. Naša ljubav ako je prava, a ja mislim da je prava, mi ćemo ostati zajedno do kraja života. Ja nemam ništa sa njenim bogatstvom. Želim predbračni ugovor i to što je njeno, treba da ostane njeno - naveo je Čolić.

- Ona zna zašto je ušla u rijaliti, zbog sebe i zbog deteta. Da obezbedi sebe i dete jer je ona samohrana majka. Ona je bila ljubomorna i na dadilju što provodi vreme sa Željkom. Ne bih želela da se rasturi ono što je ona napravila ovih godina u rijalitiju. Ja sam uživala sa majstorima samo da bih nju učinila srećnom, da kad ona izađe iz rijalitija kuća bude gotova. To što je ona stvorila da se potroši, neću da dozvolim. Znam kakva je Miljana, ona je već bila u takvoj vezi. Ona je radila od 6 ujutru, a on je spavao. Meni i Zola liči na takvog - navela je Marija.

PREPORUČUJEMO I:

- Razumem Mariju kao majku, razumem i Miljanu kao zaljubljenu devojku. Ja Miljanu poštujem i cenim jer je veliki radnik, a ima i dobru dušu. Kad zavoli nekog ona nesebično daje sve. Predbračni ugovor je sasvim normalna stvar, to nije ništa uvredljivo - istakla je Zorica Marković.

Nakon toga, Zola se složio sa Marijom, te je istakao da sada i on insistrira na predbračnom ugovoru, dok je Miljana izložila svoje planove za budućnost.

- Ja planiram da kupim stan i da ga prepišem na Željka, on je moj prvi sin, a svi znamo da on nema oca, ima, ali kao da nema. On je muško dete i zaslužuje da od majke dobije sve. Za našu zajedničku decu ćemo zajedno da stičemo. Ja sam u stanju da žrtvujem sebe. Ja Željka volim najviše na svetu i nikad ne bih dozvolila da nema nešto što mu treba. Želim da ga vaspitam da bude dobar kao Aleksa i tada ću da znam da sam uspela u životu - zaključila je Miljana kroz suze, što je i kod svih ostalih zadrugara izazvalo erupciju emocija. Ja sada kažem javno, mora predbračni ugvor, neću bez toga - naveo je Zola.