Anabela Atijas, Luna Đogani
Dejan Briza/Alo/Printscreen
Anabela Atijas, Luna Đogani

Dejan Briza/Alo/Printscreen

Foto: Dejan Briza/Alo/Printscreen

PROČITAJTE JOŠ:

Kako izvor blizak Luninoj porodici otkriva, Atijaseva je tokom proteklih nedelja kontaktirala s tri najbolja domaća menadžera, ali se svaki njen pokušaj da započne saradnju s nekim od njih završio neuspešno.

"Pre nego što je drugi put ušla u rijaliti "Zadrugu", Luna i Anabela su napravile planove da deo honorara od rijalitija ulože u njenu muzičku karijeru. Do detalja su isplanirale koliko novca će uložiti u pesme i spotove, a nekoliko nedelja pre završetka „Zadruge“, Anabela je počela da traži menadžera koji će voditi Luninu karijeru i ugovarati nastupe. Mislila je da će taj deo posle najlakše završiti i da će svi jedva čekati da zarade na popularnosti njene ćerke, ali ispostavilo se da je bila u velikoj zabludi", priča izvor i otkriva razloge zbog kog su menadžeri odbili saradnju sa Đoganijevom.

Luna Đogani, Marko Miljković

Printscreen

Foto: Printscreen

"Iako je Luna veoma popularna, čini se da nije izabrala pravi trenutak da otpočne muzičku karijeru. Tim pre, što mnogi vodeći menadžeri ne žele da sarađuju s rijaliti zvezdama, pošto interesovanje publike za njih traje veoma kratko. Kada je Anabela pozvala nekoliko najuticajnijih menadžera, zahvalili su joj se na poverenju, ali niko nije želeo da je zastupa jer ne veruju da će Luna opstati na muzičkoj sceni", kaže izvor i dodaje:

"Anabela stvarno ulaže nade u Luninu muzičku karijeru i dotuklo ju je što niko ne želi da sarađuje s njenom ćerkom. Danima je nervozna, ne spava, ne jede i smišlja šta će dalje. Potreban joj je čovek koji će Lunu gurati da nastupa i ugovarati joj poslove u inostranstvu čim izađu njene pesme. A to je, u ovom trenutku, gotovo nemoguća misija", zaključuje izvor za "Alo!".

Anabela, Luna

Screenshoot Youtube

Foto: Screenshoot Youtube

BONUS VIDEO:

Nataša Bekvalac otkrila sve tajne spota Dođi mami! Ovo niko neće moći da vidi