Stanija Dobrojević
Dejan Briza/Alo!
Stanija Dobrojević

Dejan Briza/Alo!

Stanija Dobrojević, Foto: Dejan Briza/Alo!

PROČITAJTE JOŠ:

"Pa šta da kažem na te laži? Izmišljotina do izmišljotine. I ko je Ana Korać? Njom će se zbog kleveta pozabaviti Stanijin advokatski tim. Kako su dobili njenu drugaricu na sudu, dobiće i nju. Mene kao majku boli svaka Stanijina tuga i suza, pa rijaliti ne gledam zbog toga, pratim tek ono što izađe po portalima", kaže Slavica Dobrojević, i objašnjava odnos svoje ćerke sa Lunom i Markom:

"Stanija ne poznaje nikakvog Marka Miljkovića odranije. Prvi put ga je upoznala u rijalitiju. Staniji ni najmanje ne smeta Luna jer ona nikoga ne doživljava kao konkurenciju, pogotovo ne devojčicu od 22 godine. Moja Stanija je ostvarena ličnost i ne može biti ljubomorna na nekog ko tek treba da se ostvari i izgradi. A što se Gastoza tiče, Stanija i Nenad se znaju odranije. Nastupali su 2015. godine zajedno, imaju zajedničke prijatelje, menadžere. Nenad i Stanija delili su isti hleb, narodski rečeno. Svi zadrugari koji su komentarisali njihovu šetnju one noći kada je bila žurka očigledno su ljubomorni. Stanija se ponela kao domaćin."

Stanija Dobrojević i Bane Čolak

Screenshot Youtube

Foto: Screenshot Youtube

Ona nije imala ni odgovor na strašne napade bivšeg Stanijinog dečka Vladimira:

"Ne želim da komentarišem nekoga ko pravi rijaliti van rijalitija. Mojoj ćerki prvo govori da je voli, zatim je javno preko novina ostavlja. Postavlja joj razne ultimatume, a kobajagi je podržava. Dok moja ćerka ne izađe iz rijalitija, neću se baviti njenim odnosom sa Vladimirom, nikad se i nisam mešala u njene izbore, Stanija sama zna šta je najbolje za nju."

 

Komentari (1)

Advokat

06.04.2019 04:36

I Mikija stavite na listu, ako ga ne strefi infarkt do kraja rijalitiji od mrznje prema Staniji. Napada je apsolutno bez osnova