PRIBIO JE UZ SEBE, PA JE OTPOZADI... Nakon što je produkcija objavila SNIMAK SE*SA sa Mikijem, Suzana otkrila zbog čega je to krila!

Nije joj dobro.

Suzana Perović
Suzana Perović, Foto: Screenshoot Youtube

Produkcija je nedavno pustila snimak seksa Suzane Perović i Mikija Đuričića. 

Naime, Perovićka nije ni slutila da će doživeti takvu sramotu, te je danas pričala sa Lepim Mićom, koji joj je zamerio samo jedno - to što nije priznala da je do odnosa došlo i što je lagala da ničega nije bilo.  OVDE pogledajte seks Mikija i Suzane! 

- Kad to kažeš, onda ispada da voditelj koji to govori - laže. Zato isto nije o-kej - kritikovao ju je Mića, a Suzana se s njim saglasila i napomenula mu da je njoj bitno samo da bude s Mikijem jer ga voli. Zašto je Suzana plakala zbog Mikija, POGLEDAJTE OVDE.

- To nije laž kao laž. Ja sam sama sebe lagala da se to desilo. A nisam htela javno da kažem samo iz razloga da to ostane naša privatna stvar - rekla je Perovićeva i istakla da joj se zbog tog čina život pretvorio u horor:

- Ne znam kako ću da izađem napolje od sramote. Da li će mi oprostiti najbliži - plakala je Suzana dok ju je Lepi tešio.

- Tako je, kako je. Ljudi sve zaboravljaju, nemoj da plačeš. Od plakanja nema ništa. Niko ti neće ništa zameriti od nas, a neće niko ni kući - rekao joj je Mića, a ona mu je dobacila "e, onda ćeš ti sa mnom da ideš kući".

Pogledajte kako su izgledale te scene:

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi