UNIŠTIO JE DO KRAJA! Nakon što je isplivao snimak SE*SA MIkija i Suzane, on joj u Zadrugu poslao poklon! Zajecala kada je ugledala!

Lila suze...

Miki i Suzana
Miki i Suzana , Foto: printscreen

Zadrugar Miki Đuričić, napustio je rijaltii iz zdravstvenih razloga, te je svoju dragi ostavio samu u Beloj kući. Naime, sinoć je isplivao snimka seksa koji se desio između njih dvoje, a možete ga pogledati OVDE.

Takođe, Miki je sinoć poslao poklon za svoju lepšu polovinu Suzanu Perović. On joj je kupio maskaru, koju je u Belu kuću unela Eleonora Miljković, koja je postala ravnopravna učesnica "Zadruge". Zbog čega Dušica nije vodila sinoć emisiju saznajte OVDE. 

Suzana je sve to ispričala Savi.

- Kaže Nora dođi nešto da ti dam, vadi maskaru i kaže "Ovo ti je poslao Miki i rekao ti da te puno voli". Prekid filma. Ja sam imala prekid filma, Lazar me izveo napolje. Mene ništa više ne interesuje, ja imam svoje blago napolju, imam svoju porodicu i njega. Počela sam da plačem kad sam videla maskaru i kad sam čula da je poručio da me mnogo voli. Ja sam pozelenela. Znaš koliko mi se slošilo. I srećna sam i tužna, tek sad hoću kući - pričala je Suzana, koju su slušali Savo, ali i Bora Santana.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi