PROSTITUCIJA NIJE NAJGORE ČIME SE BAVILA Nakon priznanja da se se*sala za novac, otkrila je još jedan UŽAS!

Užas!

Mina Vrbaški
Mina Vrbaški, Foto: Screenshoot Youtube

Zadrugarka Mina Vrbaški sinoć je otkrila nešto o čemu se mnogo pričalo u "Zadruzi 1", ali i u "Zadruzi 2"! Progovorila je otvoreno o prostituciji i priznala za crnim stolom da se bavila prostitucijom.  

 

U razgovoru sa reperom Nenadom Aleksićem, poznatim pod nadimkom Ša, Mina je iznela još detalja vezanih za ovaj težak period u njenom životu.

 

- To je bilo u mojoj 16. godini. Pre toga, ja sam proživela neke mnogo gore stvari... Pojelo me je to moje ludo ponašanje. Otišla sam, skrenula sam u neki skroz drugi svet, gde sam naučila neke stvari. Zato ja ovde radim neke stvari sa muškarcima jer mi je dosadno, jer nemam više poverenja ni u koga. Ne mogu da ti opišem kakav je to osećaj kad ti dolaze... Ali, ja sada mogu da pričam o svemu tome, nije me više sramota - ispričala je Mina.

Čitava javnost potresena je njenom izjavom da je spavala za novac i sa činjenicom da je svojima donosila isti taj novac, tako što im je pomagala finansijski.

Mina Vrbaški
Mina Vrbaški, Foto: Screenshoot Youtube

 

 

Povezane vesti

 • Korisnik: TAJ
  12/01/2019 - 02:02
  Ša pa neko veliko m...o.Isti polusvet. Slučajno mu ona nije zapala. Inače bi se i on "omrsio", što ne znači i da nije.
 • Korisnik: Leon
  11/01/2019 - 22:28
  Kako da ne! Prava brzina majka koja vodi računa o svojoj deci, zapitala bi Minu odakle joj novac koji donosi svaki dan. Međutim, ni Ivana Vrbaski nije ništa bolja, jer je sama Mina pričala da su išle zajedno po jahtama u CG, a zna se ko tamo ide i šta se tamo radi - bludnici, orgija i drogira. Jako fina "majka". A tek njen komentar-totalno idiotski.
 • Korisnik: Lola
  11/01/2019 - 21:42
  Sve neki, fini svet
 • Korisnik: Maki
  11/01/2019 - 19:08
  Mama Ivana, naravno, ništa nije znala o tome i naravno, u svemu podržava svoju ćerku, koja u 18-oj godini izgleda kao da je puk vojske prešao preko nje! Samim tim priznanjem, pada u vodu njena tužba protiv pevača Šaka, jer je on, hteo da naruči plaćenu kurvu, a došla mu na vrata Mina! Mama je u ovome gora od ćerke, jer je indirektno gurnula u svet prostitucije, droge, kradje i nasilja.
  • MAMA @Maki
   12/01/2019 - 02:00
   Ivana je pre neki dan pričala o nekakvom svomnivou i da ne može da se spušta na nivo Subotićeve. Ponosna je na svoju ćerku? Nije mogla da pretpostavi na koji to način je maloletnica mogla da zaradjuje i za sebe i za njih? Ma nemoj da priča priče. Na devojci se vidi da je prostitutka. Kao i u slučaju Subotićeve, tako i u slučaju Mine, greške neka traže majke u sebi. Jedna pljuje svoju ćerku, krivi nju i oca, ova druga se ponosi. Katastrofa.
 • Korisnik: lii
  11/01/2019 - 19:06
  Daaaa....baš težak period života...užas....i droga...
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi