UZELA DUPLO VEĆI HONORAR Nakon brojnih spekulacija Aleksandra Subotić prelomila! Evo u koji rijaliti i kada ulazi!

Ponuda koja se ne odbija...

Aleksandra David Ana
Aleksandra David Ana, Foto: Masanori Jošida/printscreen

Kontroverzna rijaliti zvezda Aleksandra Subotić doživela je incident u rijalitiju, kada je nakon što je udarila pesnicom Minu u glavu, bila diskvalifikovana iz "Zadruge"!

 

Čim joj je video leđa, David je brže bolje našao utehu u Ani i samim tim zaboravio na svoju veliku ljubav Aleksandru.

 

Po svemu sudeći, izgleda da je upravo sada došlo Aleksandrinih pet minuta da se vrati u rijaliti. Nakon brojnih spekulacija oko njegonog povratka, kao i prelaska u rijaliti "Parovi", stavljena je tačka i doneta konačna odluka.

Kako je portal "Alo.rs" saznaje Aleksandra se vraća tačno za nedelju dana u "Zadrugu".

Aleksandra Subotić
Aleksandra Subotić, Foto: printscreen

- Bila je nervozna ovih dana, jer nije znala šta je pametno da učini. Išla je na tajne razgovore sa produkcijom "Zadruge", kao i "Parova". Ponude i sa jedne i sa druge strane bile su fantastične. Svi su joj ponudili da joj isplate honorar unapred, jer su svesni da je dobar rijaliti igrač i da će podići sam rijaliti na viši nivo - započela je priču Aleksandrina drugarica za portal "Alo.rs" i dodala:

Ana Korać, David Dragojević
Ana Korać, David Dragojević, Foto: Printscreen

- Konačno je prelomila i odlučila da ipak uđe u "Zadrugu". Sjajnu ponudu je dobila od produkcije "Parova", ali je shvatila da nema tamo nijednu priču koja bi mogla da se vrti oko nje. Svesna je da će uspeti da uništi Anu Korać i vrati Davida sebi ponovo. Kupila je novu garderobu, posetila kozmetičara, sve je uradila kako bi zablistala u punom sjaju i ušla na velika vrata u rijaliti - završila je priču Subotićkina drugarica.

Aleksandra Subotić i David Dragojević
Aleksandra Subotić i David Dragojević, Foto: Screenshoot Youtube

Pozvali smo Aleksandru kako bismo potvrdili ovu priču.

- Tačno je sve što ste čuli. Ulazim u "Zadrugu", mogu samo da kažem da sam dobila duplo veći honorar nego što sam imala - kratko je prokomentarisala Subotićka za portal "Alo.rs".

Aleksandra Subotić
Aleksandra Subotić, Foto: Screenshoot Youtube

Podsetimo, ona je jedino za portal "Alo.rs" izjavila da će se vratiti u "Zadrugu", kao i mnoge pikanterije vezane za njen život. O čemu se radi, pogledajte nastavku:

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi