OVO SU SVI ČEKALI Najavljen URAGAN za 3 dana u "Zadruzi"! Cela istina isplivaće na površinu!

Biće belaja...

 

Zadruga
Zadruga, Foto: Printscreen

 

Jovana Tomić Matora danas je posetila Rajski vrt, kako bi prokomentarisala aktuelne odnose u kući.

 

Prvo se dotakla svog sukoba sa Zerinom Hećo, a potom je oplela i o Staniji Dobrojević i Dragani Mitar, te je priznala da ne planira više da sklapa prijateljstva u rijalitiju.

 

- Danas sam imala raspravu sa Zerinom, onda kad je imala onaj momenat kad je skočila na sto i počela da se unosi zadrugarima u facu i govori im šta misli o njima i u tom trenutku je rekla kako je Sanja folirant i da me ne voli. Mislim, ne mogu stvarno da se bakćem tim temama. Osećam se kao Milanče kada dođe u emisiju i krenu da se pravdaju jesu rekli, nisu rekli. Nemam iskreno ni želju da sklapam prijateljstva nešto dublje, jer ću upasti u depresiju i to je to - započela je Matora, pa se osvrnula na Draganinu i Stanijinu svađu od sinoć.

Sanja i Matora
Sanja i Matora, Foto: Screenshot Youtube

- To mi je iskreno, jedna od situacija koju posmatram pažljivo. O Staniji ne znam ništa i stvarno sam njoj jednom rekla da me ne vode priče drugih ljudi. Nije mi jasno - ako toliko drži do sebe, kako je moguće da joj bilo ko odredi šta će ona da radi u rijalitiju? Kada je Stanija ušla, Mića je rekao da će se družiti sa Draganom i da će biti super, tako je i bilo. Tako da mi nije jasno, ako imaš stav i svoje mišljenje, da ti dozvoliš Lepom Mići da ti odredi sa kime ćeš da se družiš. Ja znam da je Mići Dragana bliža od Stanije, ali ću ga baš pitati u Igri istine ko mu je draži - izjavila je Jovana, najvljivajući da će u petak isplivati sva istina na videlo.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi