STRAHUJE ZA SVOJU ĆERKU! Nadeždina majka se plaši Mikija, a evo šta kaže o PRETNJAMA koje su mu upućene!

Nadeždina majka potresena!

Nadežda Biljić
Nadežda Biljić, Foto: O.K./Alo!

Majka Nadežde Biljić potresla se gledajući svađu koja se desila sinoć između Mikija, Suzane i Nadežde. Ona za "Blic" kaže da je Nadežda Mikiju pretila iz besa i nemoći. O tome više pročitajte OVDE. 

 

"Ma kakve pretnje, to su samo prazne priče. Mi nismo porodica koja ima prijatelje iz kriminogenog sveta. Nadežda je samo iz besa pretila Mikiju. Oseća se nemoćno što ne može da svetu pokaže kako su je Miki i Suzana izmajmunisali. Ispalo je da je Miki samo iskoristio. Tako se ponaša, a dok mu je valjala drugačije je pričao. Pred svoj ulazak u "Zadrugu", Miki je zvao Nadeždu da dođe u Kupinovo, ali ona nije htela", otkriva Slavica Biljić za "Blic".

Slavicu su potresle uvrede koje je Miki izgovorio za njenu ćerku, ali ih pripisuje njegovom lošem karakteru i nameri da Nadeždu isprovocira.

Istovremeno, Nadeždina majka se plaši da Nadežda još jednom ne odustane i samovoljno napusti rijaliti.

"Plašim se da Nadeždu toliko ne iznerviraju da odlepi i opet izađe iz rijalitija, a obećala je nama, a i samoj sebi da neće nikome dozvoliti da je izabaci iz takta. Govori joj da je ku*va, što je strašno. Devojka je slobodna bila i onda i sada. Može da bira i bude sa kim hoće. To što jedan muškarac govori loše o ženi sa kojom je bio, govori samo o njemu. Miki je slab muškarac. Kao štiti Suzanu i meša se u ženske razgovore, a Suzana je Nadeždi dužna objašnjenja za to što je ogovarala sa Mikijem dok je Nadežda bila napolju. Suzana je glumila da je Nadeždi drugarica i nadu boli nepravda", objašnjava Slavica Biljić.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi