PROBLEMI ZBOG NERAŠČIŠĆENIH RAČUNA Nadeždi Biljić kamataši prete SMRĆU?! Gorećeš zajedno sa kolima, zažalićeš dan kad si se rodila!

Plače, trese se...

Nadežda Biljić
Foto: e-stock/Miloš Rafailović

Pevačica i bivša učesnica rijalitija "Zadruga" Nadežda Biljić poslednjih dana dobija užasne poruke od opasnih kamataša od kojih je uzimala novac na zajam pre nekoliko godina, a koji nije vratila. Kada su videli daje pre nekoliko dana preuzela ključeve škode koju je osvojila kao šestoplasirana u ovom rijalitiju, rešili su dajoj naplate dugove koje su planirali dajoj oproste.

Naime, Nadežda je pre dve godine pozajmila novac od opasnih momaka, ali kako joj je poslovno išlo jako loše, a I u rijalitiju iz kog je pobegla ostala je bez honorara, oni su se sažalili i prećutno oprostili dug. Međutim, kako za Rijaliti izvor otkriva, situacija se promenila i Nadežda trpi već danima pravu torturu, ali i dobija ozbiljne pretnje.

"Nadežda je pri završetku rijalitija "Zadruga 2" osvojila šesto mesto, čime je postala vlasnik automobila marke škoda. Iako je prošlo skoro mesec i po dana od završetka pomenutog rijalitija, pevačica je tek sada i zaista preuzela automobil. Ona se pohvalila na Instagramu objavivši sliku kako drži ključ u ruci. Da je ova objava bila mač sa dve oštrice i da je njome probudila duhove prošlosti, govori podatak da Nadežda već danima ne mrda iz kuće, a kola je sakrila kod prijatelja u garažu da ne bi ostala bez njih. Naime, otkako je uzela ključeve i preuzela automobil, počeli su da pristižu preteći pozivii poruke, od kojih se diže kosa na glavi", kaže izvor blizak pevačici koji dalje nastavlja:

"OSEĆALA SE JAKO LOŠE, A ONDA..." Nadežda Biljić nakon rijalitija završila kod lekara, stanje ozbiljno!

Nadežda Biljić
Foto: Screenshot Youtube

"Iako je Nadežda u prvi mah bila zbunjena i mislila je da se neko zeza s njom, poruke koje je dobijala narednih dana rešile su rebus. Shvatila je da su u pitanju njeni stari "drugari" s kojima ima neraščišćene račune.

PROGOVORILA SA KNEDLOM U GRLU! Nadežda preduzela OŠTRE MERE! Evo šta će uraditi Mikiju zbog BRUTALNOG prebijanja, a otkrila i da li ulazi u Zadrugu 3! (VIDEO)

"Nakazo, nećeš uspeti ni kilometar od kuće, gorećeš zajedno s kolima. Ili ćeš da vratiš pare za koje se praviš blesava da ih duguješ ili ćeš zažaliti dan kad si se rodila. S nama se niko nije šalio, pa neće ni jedna šatorska j*baljka. Majčino mleko imaš da propišaš, kalašturo raspala", glasila je jedna od pretećih poruka koje je Nadežda dobila.

Ispovest Nadeždine mame SLAMA SRCE: Jezive scene ne mogu da izbacim iz glave, a nisam mogla da pomognem ĆERKI!

AUTOR: Pink/R.J. DATUM I VREME: 23.07.2019. 20:30 - 09.08.2019. 17:47 Sramota! Foto: e-stock/Miloš Rafailović Slavica Biljić, majka popularne pevačice i bivše zadrugarke Nadežde Biljić , i dalje ne može da se pomiri sa svim što je od strane Mikija Đuričića doživela njena ćerka.

"Plakala je, tresla se i pila lekove za smirenje. Ona misli daće oni da se smire, da je neće mučiti i tražiti joj kola umesto para koje duguje. Čak razmišlja da potraži pomoć mnogo moćnijih prijatelja kako bi ove kamataše koji joj prete smirili i zamolili da joj ne uzimaju kola i ne prete joj više", završava izvor.

Nadežda nije želela da govori o ovoj temi.

BONUS VIDEO:

Kaji Ostojić nije bilo dobro! Nazvali je SELJANKOM, a njen komentar će vas ZGRANUTI!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi