Nadežda Biljić
e-stock/Miloš Rafailović
Nadežda Biljić

e-stock/Miloš Rafailović

Foto: e-stock/Miloš Rafailović

PROČITAJTE JOŠ:

Naime, Nadežda je pre dve godine pozajmila novac od opasnih momaka, ali kako joj je poslovno išlo jako loše, a I u rijalitiju iz kog je pobegla ostala je bez honorara, oni su se sažalili i prećutno oprostili dug. Međutim, kako za Rijaliti izvor otkriva, situacija se promenila i Nadežda trpi već danima pravu torturu, ali i dobija ozbiljne pretnje.

"Nadežda je pri završetku rijalitija "Zadruga 2" osvojila šesto mesto, čime je postala vlasnik automobila marke škoda. Iako je prošlo skoro mesec i po dana od završetka pomenutog rijalitija, pevačica je tek sada i zaista preuzela automobil. Ona se pohvalila na Instagramu objavivši sliku kako drži ključ u ruci. Da je ova objava bila mač sa dve oštrice i da je njome probudila duhove prošlosti, govori podatak da Nadežda već danima ne mrda iz kuće, a kola je sakrila kod prijatelja u garažu da ne bi ostala bez njih. Naime, otkako je uzela ključeve i preuzela automobil, počeli su da pristižu preteći pozivii poruke, od kojih se diže kosa na glavi", kaže izvor blizak pevačici koji dalje nastavlja:

Nadežda Biljić

Screenshot Youtube

Foto: Screenshot Youtube

"Iako je Nadežda u prvi mah bila zbunjena i mislila je da se neko zeza s njom, poruke koje je dobijala narednih dana rešile su rebus. Shvatila je da su u pitanju njeni stari "drugari" s kojima ima neraščišćene račune.

"Nakazo, nećeš uspeti ni kilometar od kuće, gorećeš zajedno s kolima. Ili ćeš da vratiš pare za koje se praviš blesava da ih duguješ ili ćeš zažaliti dan kad si se rodila. S nama se niko nije šalio, pa neće ni jedna šatorska j*baljka. Majčino mleko imaš da propišaš, kalašturo raspala", glasila je jedna od pretećih poruka koje je Nadežda dobila.

Ispovest Nadeždine mame SLAMA SRCE: Jezive scene ne mogu da izbacim iz glave, a nisam mogla da pomognem ĆERKI!

AUTOR: Pink/R.J. DATUM I VREME: 23.07.2019. 20:30 - 09.08.2019. 17:47 Sramota! Foto: e-stock/Miloš Rafailović Slavica Biljić, majka popularne pevačice i bivše zadrugarke Nadežde Biljić , i dalje ne može da se pomiri sa svim što je od strane Mikija Đuričića doživela njena ćerka.

"Plakala je, tresla se i pila lekove za smirenje. Ona misli daće oni da se smire, da je neće mučiti i tražiti joj kola umesto para koje duguje. Čak razmišlja da potraži pomoć mnogo moćnijih prijatelja kako bi ove kamataše koji joj prete smirili i zamolili da joj ne uzimaju kola i ne prete joj više", završava izvor.

Nadežda nije želela da govori o ovoj temi.

BONUS VIDEO:

Kaji Ostojić nije bilo dobro! Nazvali je SELJANKOM, a njen komentar će vas ZGRANUTI!