POLOMIĆE MU I RUKE I NOGE Nadežda se vratila u Zadrugu! Doživela nervni slom zbog Tome, uputila mu JEZIVE PRETNJE, a on ju je jednim komentarom UKANALIO!

Rat!

Nadežda Biljić
Nadežda Biljić, Foto: Screenshoot Youtube

Nakon rasprave sa Tomom Panićem, Nadežda Biljić odlučila je da spakuje svoje stvari po ko zna koji put. Izrevoltirana time što je njen ljubavni partner Toma obnovio odnos sa Marijanom Zonjić, Biljićeva nije mogla da pređe preko toga.

 

Nadežda Biljić nakon što je odlučila da ostane u Beloj kući, uzela je svoje stvari i izašla u dnevnu sobu kako bi spavala u ovom delu kuće, jer nije želela da provodi više vreme sa Tomom Panićem.

Međutim, Toma je prišao Biljićevoj kako bi raspravili šta imaju. Tokom razgovora oni su pričali o njima. Ono što je Nadeždu iznerviralo je obnovljen odnos Panića sa njegovom bivšom devojkom Marijanom Zonjić.

Nadežda Biljić
Nadežda Biljić, Foto: Screenshoot Youtube

- Ostavi me na miru, idi lezi tamo gde ti je mesto. Ja sam glupa, igram se rijalitija, tako si rekao, meni je bitan rijaliti... Ako meni muškarac posle seksa dođe i kađe da budem lepa, da se ne svađam, to znači da ti hoćeš da vidiš kako ću ja da se ponašam. Ali naređivanja kod mene, ne prolaze. Ubio me Bog ako je ovaj čovek normalan. Sad je ispalo da si ti bio krasan, divan prema meni, a kakva sam ja bila prema tebi - govorila je Nadežda.

 

- Ti sa svakim bivšim imaš probleme, sa svakim si se gađala flašama i čašama. Šta si radila sa Veljkom, sutra ću ti reći ko mi je to rekao. Do koje mene ti ideš sa bezobrazlukom, da ti meni kažeš da sam ja vršio pritisak. Jesam li bio normalan prema tebi? Jesam! Šta tebe boli ku*ac sa kime sam ja? Ti si bila nenormalna! Kako Minu boli ku*ac - uzvratio joj je Toma.

U njihov razgovor uključila se i Mina Vrbaški, koja je takođe jedna od Tominih bivših devojaka, te je Paniću objavila rat, koji počinje već od danas.

- Tomo, je*aću ti sve po spisku zato što si je izjeb*ao. Od sutra igramo Tomo, ti i ja rijaliti - izjavila je Mina.

Nadežda se zatim izvinjavala Tomi što mu je psovala majku, a onda je Panić analizirao ponašanje ove zadrugarke i tom prilikom joj rekao kako smatra da joj nedostaju žestoki intimni odnosi koje su imali njih dvoje.

- Ja mislim da tebi nedostaje seks! Tebi treba jedna dobra je*ačina! Nemoj da se potrudim! Svrbi te pi*ić - nastavio je Toma da priča Nadeždi.

- Ja bez seksa mogu! Bićeš odbijen! I ne laži više - rekla mu je Nadežda, a onda su prekinuli ovaj razgovor.

 

Podsetimo, Nadežda i Toma su se sukobili tokom noći. Biljićeva je bivšem pretila da će mu polomiti ruke i noge. Ona je doživela nervni slom, šutirala je Tomu i uputila mu jezive pretnje, a obezbeđenje je jedva uspelo da je smiri.

Povezane vesti

 • Korisnik: JOBAH
  21/04/2019 - 12:22
  Nadežda je nešto malo nervozna.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi