Luna Đogani trudna sa Markom?! Ali to nije sve, Stanija Dobrojević potpisuje ugovor za Zadrugu 3?!

Ekipa VIP | vip 2019-07-16 16:13:13 2019-07-16 16:13:13

Najnoviji broj magazina VIP donosi ekskluzivne priče o poznatim ličnostima.

Alo

Nadežda Biljić, jedna od najkontroverznijih učesnica obe sezone „Zadruge“, ostaće upamćena ne samo po tome što je imala seks sa Mikijem Đuričićem na najradosniji hrišćanski praznik već i po tome što je unutar zidina rijalitija bila intimna i sa Tomom Panićem i Banetom Čolakom. Po sopstvenom priznanju, Nadežda je imala seks sa Borom Santanom nakon što su izašli iz prve „Zadruge“, a VIP magazin ekskluzivno otkriva da se nije zaustavila na tom broju. Naime, kako saznajemo, Nadežda je imala seks sa još jednim cimerom...

Luna Đogani, pobednica druge sezone rijalitija „Zadruga“, nikako nema mira, a samo nekoliko dana po izlasku iz rijalitija, modna blogerka je prošla kroz pravu emotivnu dramu! Naime, kako VIP magazin ekskluzivno saznaje, Luna je po izlasku iz „Zadruge“ posumnjala da je u drugom stanju jer joj je menstruacija kasnila nekoliko dana. Ćerka Anabele Atijas i Gagija Đoganija satima je plakala i kroz suze ponavljala da nije spremna da postane majka jer nije u stanu da vodi računa o sebi, a kamoli o bespomoćnoj bebi, ispričao je izvor za VIP.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Na škakljiva pitanja odgovarao nam je pevač Savo Perović, a stavovima o gej populaciji šokirao je sve.

Jovana Tomić Matora i Sanja Stanković ostaće upamćene kao prve gej osobe koje su u rijalitiju pred milionskim auditorijumom priznale da se vole. Iako Srbija slovi za homofobičnu zemlju, Jovanu i Sanju malo ko je osudio zbog ljubavi, a one se nadaju da će istu podršku imati i kada budu odlučile da zasnuju porodicu. U razgovoru za VIP, Sanja i Matora su otkrile šta sada planiraju da rade, šta misle o pobednici Luni Đogani, ali i zbog čega su se pribojavale da izađu iz rijalitija.

Stanija Dobrojević nije uspela da se domogne pobede u „Zadruzi 2“, iako je od početka isticala da će se upravo ona naći na prvom mestu, a astrolog Dušan Veličković je za magazin VIP otkrio kakva će ova godina biti za starletu, da li će ući u „Zadrugu 3“ i koliko će trajati njena veza s Markom Markovićem.

Kontroverzna zadrugarka Ljuba Pantović rešila je da se maksimalno opusti nakon završetka rijalitija. Ona je iskoristila lep i sunčan dan da pobegne od medija, ali i zadrugara sa kojima se druži, pa se osamila na jednom beogradskom kruzeru, koji je iznajmila samo za sebe. VIP paparaco uspeo je da uslika njene gole grudi u kojima ćete sigurno uživati.

Više detalja i zanimljivih priča saznajte u novom broju VIP magazina koji je na kioscima svake srede.

BONUS VIDEO:

MOŽE LI PERVERZNIJE? Bivša zadrugarka Dorotea Jovanović otkrila koji je njen fetiš u seksu!

 

Expand player
Pogledajte više