SKANDAL USRED EMISIJE! Nadežda Biljić naručila MIKIJEVO UBISTVO uživo u programu!

Drama!

Nadežda Biljić
Nadežda Biljić, Foto: Screenshoot Youtube

Nadežda Biljić, koja je bila u vezi sa Mikijem Đuričićem tokom prve sezone "Zadruge" i njihov seks gledala je cela Srbija, vratila se u rijaliti i zapretila smrću bivšem ljubavniku koji je sada u vezi saSuzanom Perović, iako je ona udata.

 

Posle žučne rasprave, kada ju je Miki zalio kafom, Nadežda je pozvala svoje drugare da se osvete Đuričiću.

"Obraćam se mojim drugarima, bude li ovaj čovek posle rijalitija dočekao dan... Javno kažem, ovaj čovek je mrtav, i bukvalno i za mene", rekla je Biljićeva.

"Rekla sam Pavlu da ne treba da se kanali i da treba da bude šmeker i da kaže kao što sam ja, ustala i rekla da se Suzane stide njena deca. Mogu da budem kažnjena jer sam prenela ono što se piše iz spoljnog sveta", počela je objašnjava Nadežda.

Suzana Perović
Suzana Perović, Foto: Screenshoot Youtube

"I dalje stojim da je perfidna k...", dodala je Nadežda, a onda se Miki upetljao i zatražio da se kazni honorarom kao i svi ostali.

"Ja nemam honorar, jedi go*na! Nisam ja ko ti da imam para na bacanje. Piše se napolju da ju se deca stide", vikala je Nadežda, dok je Suzana zamolila da joj decu ne uzima u usta.

"Možeš da pričaš šta hoćeš, ali decu ne smeš da mi uzimaš u usta. Bolje bi ti bilo da bude poslednji put", rekla je Perovićeva.

 

"Ti, možeš da mi po*ušiš ku*ac, majmune jedan. Ti si klošar koji nema ništa. Da bi bio sa ovom ženom, moraš da budeš ozbiljan šmekere", urlala je Nadežda Mikija koji joj je punu šolju kafe pljusnuo u lice.

Obezbeđenje je odmah uletelo, odvuklo Nadeždu koja je prvo uhvatila tanjir i krenula na Mikija.

"Stalno nas spominje, uzima usta, dokle više", vikao je Miki.

 

"Za ovo ćeš mi da platiš debelo. Je*aću vas sve dok sam ovde, a rijaliti će se završiti", vikala je zadrugarka dok ju je obezbeđenje držalo.

"Biće neko bigalj, 10 godina robije! Ti ćeš nekoga da nazivaš ku*vom, prije podne se je*eš sa Čolakom, posle podne sa mnom", vikao je Miki, a onda je Nadežda odala najveću tajnu rijalitija.

"Miki ima 120.000 evra honorara, odmah je 30.000 stavio kod sestre na račun kako bi se završila kuća. I on mi je našao da mi priča? Ne može me niko je*ati ni za milion", rekla je Nadežda. Detaljnije pogledajte u video prilozima:

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi