Nadežda Biljić
e-stock/Miloš Rafailović
Nadežda Biljić

e-stock/Miloš Rafailović

Nadežda Biljić , Foto: e-stock/Miloš Rafailović

Nadežda Biljić osvojila je 6. mesto u sinoćnom superfinalu "Zadruge 2".

Biljićeva je za Srbiju Danas izjavila da je jako srećna zbog osvojenog mesta i da je ponosna na sebe.

- Hvala svim ljudima koji su glasali za mene, hvala Pinku... ne, nisam očekivala ovo. Još od ponedeljka očekujem da ću da izađem - rekla je Biljićeva.

PROČITAJTE JOŠ:

Luna Đogani

Alo!/J. I.

Ona je prokomentarisala i udarce štakom koje je dobila od Mikija Đuričića, rekavši da samo ona zna koliko joj je teško bilo.

- Jako je stresno. Tako nešto doživeti, nije poenta ni u udarcima, imaš osećaj nemoći. Svesna sam da sam kao žena nemoćna, da mu ne mogu ništa. Ne boli toliko fizički, boli poniženje. Ali ja sam to nekako uspela da izguram, da ne padam u depresije - kazala je Biljićeva.

Nadežda je procenila da ga je na nasilje navelo to što je ona jedina (bivša) devojka Mikija Đuričića, koja mu nikada nije oćutala i uvek bi mu rekla to što misli, kao i da nije dovoljno to što je trenutno u kućnom pritvoru.

Zadruga

Printscreen

Zadruga, Foto: Printscreen

- Ja ću preduzeti mere protiv njega, pokrenuću privatnu tužbu. Mislim da je sada vreme da se naplati sve, za sva njegova sr*nja i zbog svega što se u životu izvukao - rekla je Nadežda.

Ona je najavila da će sebi dati 7 dana slobodno da se odmori, a da zatim ulazi u studio i kreće sa svirkama. Biljićeva je u svom stilu prokomentarisala ljude koji kritikuju njen seks sa Tomom Panićem:

- A vas su donele rode?

Biljićeva je zaključila da je dovoljno puta pogrešila što se ljubavi tiče, i da će se sada koncentrisati samo na sebe i na svoju karijeru.

PREPORUČUJEMO I:

Aleksandra Subotić

printscreen

 

Komentari (1)

Živo

07.07.2019 11:23

Ne verujem joj baš za tu tuzbu. Sačekajmo.