Dragana Mitar
Alo!/Nenad Vujanović
Dragana Mitar

Alo!/Nenad Vujanović

Foto: Alo!/Nenad Vujanović

PROČITAJTE JOŠ:

Nakon šokantnih pretnji bivša zadrugarka je van sebe i strepi kako za svoj tako i za život svog deteta.

Zadrugarkin muž preti da će joj pucati u glavu pred detetom i tako završiti sa njom, ali tu svakako nije kraj. Siniša je ovog puta otišao korak dalje, pa je i sudskim putem krenuo da joj se sveti tako što zahteva da sin pripadne njemu.

Dragana Mitar

E-stock/ Caslav Vukojicic

Foto: E-stock/ Caslav Vukojicic

Kako Srpski Telegraf saznaje, Siniša je podneo tužbu protiv Dragane, gde od nje traži da sud donese odluku o oduzimanju maloletnog deteta tuženoj Dragani i da ona mesečno njemu plaća alimentaciju u iznosu od 20.000 dinara, kao i da mu nadoknadi troškove tužbe. Nakon ovih saznanja Dragana je protiv bivšeg muža podnela protivtužbu.

- Moj advokat i ja ćemo odgovoriti protivtužbom na sve ove gluposti koje su navedene u tužbi. Dete mi niko ne može uzeti, posebno ne nasilnik kao što je on. To šta sam ja preživljavala sa njim ne bih poželela ni jednoj ženi da se dogodi. O svemu tome nikada nisam htela javno da govorim, predstavljala sam ga kao normalnog iz poštovanja prema tome što imamo dete. ALi, i pored svega toga, on je odlučio da mi se sveti na najodvratniji način - kaže DRagana za Srpski Telegraf i napominje da će sudu dokazati da je Siniša nesposoban i neodgovoran za čuvanje deteta:

- O svom odnosu sa njim ću govoriti na sudu i priložiti dokaze za sve što kažem. On ne može o sebi da se stara, a ne o detetu. Priče da je on čuvao dete su čista laž, mediji su ga hvatali sa kojekakvim ženama po Barseloni i Dubaiju.

Dragana Mitar

Alo!/Nenad Vujanović

Foto: Alo!/Nenad Vujanović

Dragana je komentarisala i kakav je Siniša otac, kao i koliko je vremena provodio sa njihovim sinom. Takođe je navela i da ju je on maltretirao i da bi mogao i sina da povredi u svojoj ludosti.

- Dete je bilo kod mojih roditelja, a on ga je samo vozio i odvozio u vrtić. Ja sam zahtevala da dete bude kod mojih da se ne bi zarazilo u tim razvratnim situacijama i orgijama koje je on upražnjavao dok sam ja bila u "Zadruzi". Ušla sam da zaradim da moje dete i ja možemo da živimo jer sam pretpostavljala šta me čeka od njega, a sada su se moje sumnje i potvrdile- rekla je Mitrova i po prvi put otkrila kroz kakav je pakao prošla u braku sa Sinišom.

- On je jedan nasilnik koji mi je pretio da će mi pucati u glavu pred detetom. Je l to savestan otac uz kog dete treba da živi? Sramota me je što moram ovo da pričam, ali sam dužna da javnosti iznesem i obavestim sve ljude o kakvoj se osobi zapravo radi. Ja verujem u institucije ove države, da će zaštititi mene i moje dete, jer ću priložiti dokaze, prijaviću policiji slučaj i kroz šta prolazim. On je pretio i mojim roditeljima i meni, svima!

BONUS VIDEO:

Nataša Bekvalac MORALA da izbaci scene gde je BRINETA: Otkrivamo sve TAJNE spota "Dođi mami"