HAOS U NAJAVI Muž Dragane Mitar već živi sa ljubavnicom? Uselio je u njegovu kuću, a po svemu sudeći Dragana će ZAVRŠITI NA ULICI

Izvisila.

Dragana Mitar
Dragana Mitar, Foto: printscreen

Siniša Dragutinović, muž Dragane Mitar, smislio je pakleni plan i odlučio da modelsici "zavrne slavinu" i smanji novčane prihode, kako bi je na taj način naterao da zatraži razvod od njega, piše "Kurir".

 

- Siniša neće da se bavi razvodom i da angažuje advokate, već će naterati Draganu da to uradi. Ima da joj preseče sve izvore prihoda koje je imala od njega, pa će sama da pobegne. Već je prijateljima ispričao da planira da je po izlasku primi u kuću, ali pod drugačijim uslovima. Umesto 2.000 evra mesečno, koliko je do sada dobijala od njega za svoje troškove, sada će dobijati 300. Daće joj i neka skromnija kola, plaćaće joj gorivo i nedeljno će joj puniti frižider. Ipak, Dragana neće više imati njegovu karticu za šoping i neće je voditi na putovanja kao do sada. Ima da pobegne čim shvati šta joj se desilo - naveo je izvor ovog lista koji je ispričao i da Siniša ima novu devojku.

Dragana Mitar
Dragana Mitar, Foto: Screenshoot Youtube

- Siniša nije nimalo naivan, a mogu vam reći i da ne pati zbog Dragane. Čovek ima novu devojku i srećan je s njom, ona se uselila u njegovu kuću, a on jedva čeka da mu žena izađe iz rijalitija da ih upozna - kaže on.

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Yova
  20/04/2019 - 11:19
  Samo tako.
 • Korisnik: Yovanka
  20/04/2019 - 11:16
  Znači imaće dve žene. Teško njemu ako one slože.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi