Aleksandra Subotić, Srboljub Subotić
Printscreen
Aleksandra Subotić, Srboljub Subotić

Printscreen

Aleksandra Subotić, Srboljub Subotić, Foto: Printscreen

Brat Karađorđa Subotića tvrdi da njegova nekadašnja snaja Ljuba Pantović treba da bude zahvalna njegovoj porodici koja joj je mnogo pomogla, a ne da se svađa sa bivšim suprugom. Srboljub Subotić kaže da je Ljuba iznela mnoge stvari koje nisu istina o njihovoj porodici.

PROČITAJTE JOŠ: 

 

- Ona burno reaguje kada joj neko pominje oca ili majku, a misli da sa punim pravom može kako god hoće da spominje našu majku koja joj je puno doprinela u životu. Rekla je da joj je ona malo pomogla, to nije potpuna istina, Karađorđeva i moja majka joj je u jednoj prilici između ostalog kupila kola, a to nije rekla javno - kaže Srboljub i dodaje da mu smeta što njegov brat Karađorđe ćuti na uvrede bivše supruge.

Subotići, komšije

Jošida Masanori

Subotići, komšije, Foto: Jošida Masanori

Subotić kaže i da nema mesta brigi za Aleksandrinu ćerku Magdalenu i tvrdi da je devojčica u sigurnim rukama:

- Magdalena je kod Aleksandrine drugarice koja je odavde, iz Beograda. Njen otac je Karađorđev prijatelj, tako da tu nema nikakvih problema. Znam da je dete super i oko toga nema šta da se brine - ističe on.

Aleksandra i Ljuba

Screenshoot Youtube

Aleksandra i Ljuba, Foto: Screenshoot Youtube
Ljuba Pantović, Karađorđe Subotić

Printscreen

Ljuba Pantović, Karađorđe Subotić, Foto: Printscreen

- Aleksandra igra igru sa svima unutra. Svesna je šta radi i sa Davidom i sa ostalima. Kaže da mu nije posvetila pesmu na Zadrugoviziji, a mislim da neke stvari namerno radi. Sada pominje i tog novog dečka, kaže da se zove na slovo P, valjda Peca, ali to je njen izbor. Punoletna je i može da radi šta god hoće. Da li je on zaista stariji od nje ili nije, sve to je na Aleksandri - navodi on.