MIRKO I ADAM U STRAHU ZA LUNINO ZDRAVLJE Osamili se i razmišljali kako da joj pomognu! Njihove reči šokirale su sve! (VIDEO)

Alo/R.J. | vip 2018-09-14 20:51:09 2018-09-14 20:51:09

Oni znaju ceo njen život i vrlo su zabrinuti

Printscreen Youtube

Luna Đogani je glavna zvezda rijalitija "Zadruga 2" jer se o njenom odnosu sa Slobom Radanovićem i dalje priča iako on nije deo rijalitija.

Kako je i sama priznala, posle prve sezone rijalitija bila je potpuno slomljena i morala je da poseti psihijatra koji joj je dao terapiju. Nakon toga se mnogo bolje oseća ali njen prijatelj Mirko Gavrić i brat Adam Đogani su vrlo zabrinuti.

PROČITAJTE JOŠ:

Njih dvojica su se osamili i komentarisali blogerkino ponašanje, pa otkrili i neke nepoznate detalje.

"Ona još nije stigla da se oporavi od šoka, sve ju je sačekalo na nož i kamenje... Treba da imamo razumevanja i kada izađe iz koloseka, da je pustimo da kaže šta ima, da podeli svoju energiju i odmah joj bude bolje", rekao je Mirko, a onda nastavio:

"To je jače od nje, nema šta sad da je savetujem neke priče. Trpela je to 10 meseci i imala je 2 meseca da se povrati, i opet je došla ovde. Neka ona kaže svoje. Ona zna da sam ja tu za sve. Zagrliš je i ćutiš. Ako joj se plače, neka se isplače i sve će kasnije biti super. Najgore je kad se čovek oseti izdano, to je najgore. Mlada je, život je pred njom. Ja je inače savetujem da očisti se osećanja iz prošlosti, to je ubija. Ali mora da prođe i faza, a i treba vremena. Hrabra je i jaka izguraće ona to, znam da hoće" govorio je Mirko.

Gavrić je ispričao i čega se najviše plaši što se Lune tiče, ali i informacije o njenom lečenju.

"Kod nje postoji taj psihološki momenat, ona je došla na isto to mesto, očekivala je iste ljude i želala je da se izleči, međutim, ovde je naišla na nešto totalno drugačije. Samo ne smemo da dozvolimo da ona fizički nasrne na nekoga, nikako! Moramo da pazimo na to, da budemo uz nju. Ti njeni lekovi što pije utiču na razne stvari. Vidiš joj lice, osula se, tu je došlo do hormonskog disbalansa. Pritom, ona je veštački podignuta. Njoj srce daje jednu emociju, a glava drugu i ona je u borbi sama sa sobom", rekao je on.

Adam je takođe zabrinut za svoju sestru, ali se oseća krivim jer misli da je Luna ušla zbog njega.

"Ona da nije osetila potrebu da uđe, ne bi ulazila veruj mi. Nisi ti ništa kriv. Ona je sigurno osetila potrebu da bude tu uz tebe, ali ima i svoje razloge. Nju ni Gagi, ni Anabela, ni Andrej nisu podržavali", bodrio ga je Mirko.

Pogledajte šta su još pričali:

Expand player
Pogledajte više