Mina Vrbaški
Dejan Briza/Alo!
Mina Vrbaški

Printscreen

Mina Vrbaški, Foto: Printscreen

Mina Vrbaški šokirala je ukućane „bele kuće“ u Šimanovcima, ali i milionski auditorijum, kada je priznala da se bavila prostitucijom. Dok su je neki osudili, drugi su je podržali upravo zbog toga što je ispričala da se najstarijim zanatom bavila da bi pomogla porodici.

PROČITAJTE JOŠ:

 

- Mina je u tom trenutku imala 16 godina i družila se sa devojkama sumnjivog morala. Kada je im je ispričala da njena porodica loše živi, jedna od tih devojaka ponudila joj je da radi za novac. U početku joj nije bilo prijatno, ali kada je malo razmislila, odlučila je da prihvati ponudu. Njena tadašnja drugarica upoznala ju je sa ženom koja je podvodila devojke, a Mina je bila šokirana kada je prepoznala poznatu srpsku manekenku - otkriva izvor VIP magazina i dodaje:

Ivana Vrbaški

Screenshoot

Ivana Vrbaški, Foto: Screenshoot

PROČITAJTE JOŠ:

 

Mina Vrbaški

Printscreen

Mina Vrbaški, Foto: Printscreen

- Imala sam 16 godina. To su bili najgori dani u mom životu. Nisam razmišljala o sebi, samo o njima.

Svaki drugi-treći dan sam slala novac kako ne bi bilo providno, jer je mene majka stalno pitala odakle mi novac, a ja sam govorila da sam pozajmljivala.

Minina majka: Ćerko, digni glavu!

Ivana Vrbaški, Minina majka, dobila je priliku da razgovara sa ćerkom i tada je ispričala da joj ništa ne zamera. - Najstrašnije je što nisi meni rekla, ali otom-potom. Ne znam zašto mi nisi rekla, kao da me ne poznaješ uopšte - rekla je na samom početku razgovora potresena Ivana Mini, koja je pričala kroz suze. - Jesi li ti sebi priznala da si napravila grešku? - pitala ju je mama. - Jesam - rekla je Mina. - Onda ideš dalje, i to je to. Najgore je prošlo. Svaka greška u životu se plaća, prošla si kako si prošla, a ostalo ćemo rešiti kad dođeš - rekla joj je Ivana. - Sve što treba je da digneš glavu i ideš dalje. Da shvatiš ozbiljnije život kao život, da gledaš sebe i središ sebe. Batali Beograd. Imaš kuću ovde, šta ti treba više... Ja i tvoja baka smo tu i razmišljamo kako razmišljamo, šta onda plačeš više? - pitala ju je mama. - Nije mi lako, veruj mi. Treba da prihvatim da sam javno priznala, treba da izađem na ulicu - rekla je uplakana Mina.

- Proživljavam traume, išla sam kod psihijatra da skrenem misli sa te teme.

Pre nego što sam izašla iz toga, jednom sam bila zlostavljana i mučena nekoliko sati, nisam mogla da odem sa tog mesta i to mi je ostavilo najgore traume. Skroz sam bila bespomoćna.

Danima sam bila nakon toga zaključana u svom stanu, nikome se nisam javljala.

Ali eto, evo me ovde i ponosna sam na sebe - rekla je Mina sa suzama u očima i dodala:

 

 

 

Komentari (7)

JA*

14.01.2019 10:44

A ko je ta cuvena madam (manekenka) ????

Vera

14.01.2019 10:44

dno dna. od toliko poslova zanimanja,ona u najstariji zanat. poucno nema sta.

zloca

14.01.2019 11:16

Mi smo nacija opsednuta,tudjim zivotima. A mislim da puno domacica bi imala sto,sta da prizna

Babo

14.01.2019 11:52

Mina je radila nemoralne radnje prodajuci svoje telo. Nikakvo opravdanje ne prihvatam. Jedino pozitivno je njeno javno priznanje. Ali to ne zasluzuje aplauz.

Grga Pitić

14.01.2019 13:06

A Mikija odbila za 500 eura

OOUR

14.01.2019 13:07

Stvarno ostadoh bez tek........., sad kad sam "saznao" ko ju je podv......!!!!

Slavica

14.01.2019 13:34

Mina zaista imas na sta da si ponosna.:-(