SEDELI U CENTRU GRADA, A ONDA... Miljanu Kulić OPKOLILA grupa ljudi dok je držala bebu u rukama i zahtevala ovo! Zola u ČUDU, nije znao šta ih je snašlo! (FOTO)

Nisam to očekivao!

Miljana i Zola
Miljana i Zola, Foto: Screenshoot Youtube

Miljana i Zola su otpočeli zajednički život u Nišu, ali ne u kući porodice Kulić, jer njeni roditelji ne podržavaju ovu vezu. Gde sada žive pogledajte OVDE. 

 

Od tada ljubavni par, sem uživanja u tome što imaju svoju privatnost bez kamera, odmor pronalazi i u izlascima i ispijanju dnevnih kafa na otvorenom.

Miljana i Zola
Miljana i Zola, Foto: Screenshot Instagram

U toku dana, dok su pili kafu u centru grada, Miljanu je odjednom orkužila grupa devojčica koje su želele da da se slikaju sa njom. 

Nakon što je Kulićeva ispunila želju svojim mladim obožavateljkama, one su joj ushićeno zahvalile na ovom gestu, a potom nastavile dalje svojim putem, nakon čega ih je dočela razočarana Zolina opaska.

"A mene ko šiša! Hvala vam! Nisam to očekivao od vas!", poručio je Čolić devojčicama, a zatim je usledila konstatacija zajedničkog prijatelja, koji je sa njima sedeo na kafi, da one "ne znaju ni kako se on zove".

Miljana i Zola
Miljana i Zola, Foto: Screenshot Instagram

One su potom prišle i, uz osmeh, se fotografisale i sa njim, a ceo ovaj momenat je sam Lazar podelio na društvenim mrežama.

 

Povezane vesti

UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi