Miljana Kulić, Lazar Čolić Zola, Siniša Kulić
Printscreen
Miljana Kulić, Lazar Čolić Zola, Siniša Kulić

Printscreen

Foto: Printscreen

PROČITAJTE JOŠ:

Miljana Kulić, Lazar Čolić Zola, Siniša Kulić

Printscreen

Foto: Printscreen

Kako Rijaliti saznaje od izvora bliskog Nišlijama, Siniša je sa bliskim prijateljima već pričao o tome da će se on lično pobrinuti da Zolu nauči pameti jer ne želi da od njegove ćerke pravi budalu.

Miljana i Zola

Screenshoot Youtube

Foto: Screenshoot Youtube

Kako dalje govori, Siniša je čekao trenutak da Miljana sa dečkom opet uđe u rijaliti, da uzme stvari u svoje ruke, pa je smislio kako da vrati Lazaru za sve ono što je uradio Miljani.

Miljana Kulić, Lazar Čolić Zola

Printscreen

Foto: Printscreen

Podsećamo, Miljana i Zola su nakon bega iz rijalitija sve vreme bili zajedno u Nišu, gde su i živeli, a Kulićka je pred kamerama po povratku u rijaliti počela da ruši dobar odnos koji je sa dečkom imala. Ona je iznela i detalje o tome kako je sada već bivšem dečku plaćala sve što je mogla, te i da se on sam nikada nije ponudio da nešto plati. Nišlijka je početkom prošle nedelje doživela nervni slom kad ju je Čolić iznervirao za stolom dobacujući joj sve vreme, pa ga umalo nije pogodila šoljom u glavu, a obezbeđenje je odmah uletelo i sprečilo veći incident.

Komentari (2)

rada

28.05.2019 20:59

I niko ga ne saslusava.Kulici je*u sve nas i nikom nista.Oni necim debelo ucjenjuju Mitrovice dok im sve ovo tolerisu,pa cak i vredjanje jedne zvezde kakva je Zorica Brunclik.Tako nam i treba kad smo majmuni.Deca sa doktoratima rade u kaficu ili strazare,a ovi mlate pare za debilizam i bezobrazluk.

Roko

29.05.2019 20:10

Unajmio čoveka da ga nauči pameti. Kao u mafiji.