PAKAO! Miljana vratila Zoli prsten, on kroz suze priznao: Ne mogu da budem između dve vatre! (VIDEO)

Neće nikog da trpi!

Miljana Kulić, Lazar Čolić Zola
Miljana Kulić, Lazar Čolić Zola, Foto: Printscreen Youtube

Lazar Čolić Zola nije prisustvovao žurki i legao je u krevet u izolaciji. Primetivši da ga nema, Miljana Kulić je otišla do njega kako bi videla u čemu je problem. Kako nije dobila zadovoljavajući odgovor, novopečena verenica je vratila prsten di-džeju.

Naime, Miljana je upitala Zolu, zašto je plakao i zašto ne prisustvuje žurki, a kako je mislila da je laže i da je pravi razlog za to njena mama, Marija Kulić ona mu je vratila prsten, a on ga bacio na pod.

 

"Dobro ja vidim da ovo nikuda ne vodi. Evo ti (skinula je Miljana prsten sa ruke). Ja ne mogu da budem između dve vatre. Rekao si da nikada nećeš uvredi moju majku. Meni se čini da ti igraš igru", rekla je Miljana Zoli i vratila mu prsten.

Miljana Kulić, Lazar Čolić Zola
Miljana Kulić, Lazar Čolić Zola, Foto: Printscreen Youtube

"Ma ja neću nikome da ćutim, ja ne mogu da dopustim da meni neko kaže da sam mutav. Ja nisam znao da si ti neko dete na koje može da utiče mama", uzvratio joj je Zola besno.

Miljana je potom vratila prsten na ruku, rekavši da ga on svakako lično nije kupio, već osoblje iz produkcije i da će ga ipak zadržati.

Pogledajte kako je sve izgledalo:

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi