POSTAĆE OTAC! Miljana TRUDNA, Zola u ŠOKU, ne može da veruje! (VIDEO)

Radosne vesti!

Miljana i Zola
Miljana i Zola, Foto: Screenshot Youtube

Miljana Kulić je juče tokom proslave Zolinog rođendana, napravila pravi skandal jer je njen verenik, Lazar Čolić Zola, pozvao sve zadrugare na rođendansku žurku, iako su se nešto ranije njih dvoje dogovorili da na žurci ne prisustvuju svi zadrugari, već samo oni koji poštuju njegovu verenicu. Više o tome pročitajte OVDE. 

 

Pošto je većina učesnika stigla u ,,Dubiozu", i to onih koje Miljana nije htela da vidi, ona je napravila scenu koju Zola nikada neće zaboraviti, a njena majka Marija Kulić dala je sve od sebe da je smiri. Zbog toga je bila osuđena od svih takmičara za stolom u emisiji ,,Pitanja gledalaca", a i pored toga što su zvanično raskinuli, oni su se ponovo našli u ranim jutarnjim satima i mnoge šokirali ovim razgovorom.

Miljana i Zola
Miljana i Zola, Foto: Screenshot Youtube

"Ja ti garantujem, neću da imam se*sualne odnose ni sa kim, naći ću nekog ko me zaslužuje. Tebi i tvojoj mami želim sve najbolje na svetu, ako sam pogrešila na bilo koji način... plačem, jer to nisam ja! Čoveče, trudna sam! Imali smo po dva puta u tuš kabini, znaš da sam bila trudna već i da mogu lako da ostanem opet. Iskreno, ne želim dete sa tobom, bolje da ti kažem iskreno. Jednostavno, nismo jedno za drugo", rekla je Miljana.

"Tebe je ubio rijaliti, ne želim da te ubijm. Neću da dopustim sebi da te zamrzim, ne može drugačije. Ja ipak mislim da nisi trudna, ali kako ti hoćeš", rekao je Zola.

Iako je rasprava trajala dugo, njih dvoje su ponovo uspeli da izglade odnose, pa su ponovo prekinuli raspravu zagrljajem i poljupcima.

Miljana i Zola
Miljana i Zola, Foto: Screenshot Youtube

Šta su Miljana i Zola obećali jedno drugom i kako se ova svađa završila, pogledajte detaljno u nastavku.

 

 

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Predrag
  14/02/2019 - 12:52
  Ovu izgleda samo ja nisam rendao.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi