Miljana Kulić
Printscreen
Miljana Kulić

Printscreen

Miljana Kulić, Foto: Printscreen

Pročitajte još:

 

Povrede koje je pevač zadobio tom prilikom su polomljena jagodična kost, devet rebara, butna kost i to na mestu gde ulazi u karlicu, a zadobio je i hematom na glavi. Zbog unutrašnjeg krvarenja izvađena mu je slezina, a bio je i u veštačkoj komi i na dijalizi bubrega koji su radili smanjenim intezitetom.

- Bio je na mom rođendanu i ja od prevelike želje i uzbuđenja izađem napolje. Mnogo ga volim i glasala sam i šokirana sam. Neću da ti otkrijem ko mi je rekao. Kad je bio Darko, ja sam rekla da će on (Željko Kulić) da bude kao Darko, jer voli da jede i pije mleko. 15 dana pričam sa majkom o njemu, spominjem ga i noćas čujem ovo za stolom, da je jedva ostao živ, da je u komi i na aparatima. Duša me boli, kunem ti se. Povraćam, na nervnoj bazi - rekla je Miljana.

Nakon što su Rebeka i Toma otišli u spavaću sobu, Miljana je ostala sam na mestu gde su sedeli i jecajući provela nekoliko minuta sama.

 

Komentari (4)

nada

03.11.2018 09:28

Zasto cure informacije ?

psihiatrijski PROMAŠAJ

03.11.2018 10:32

još uvek ima iste problem, kao pre 10 godina? Pati za likom koga najviše viđa u medijima i porazgovarala sa njim u životu možda pola sata? Za kog zna, da ima svoj život, ženu, dete, sada ljubavnicu.....To ie ona opsesija koju oćito nisu uspeli sanirati...neuspešna terapija i rad strućnjaka - kao celokupno ponašanje devojke-majke?

mimmli

03.11.2018 15:05

Srećom pa je unutra zamislite koji cirkus bi radila da dođe do njegve sobe...