Miljana Kulić, Lazar Čolić Zola
Printscreen Youtube
Miljana Kulić, Lazar Čolić Zola

Printscreen Youtube

Miljana Kulić, Lazar Čolić Zola, Foto: Printscreen Youtube

PROČITAJTE JOŠ:

Naime, Miljana već danima priča kako se plaši da se prepusti emocijama da ne bi bila povređena, a žali se i na to da je Zola odbija svojim ponašanjem. Zbog toga je prethodne noći rešila da stavi tačku na njihovu vezu.

"Ako neko pita kazaćemo da smo se trudili, ja sam želela da među nama uspe, ali ti si me odbijao svojim ponašanjem i to je to. I ti ćeš brzo da se odljubiš od mene kao i ja od tebe", rekla je Miljana.

"To nije istina. Kao prvo, otkud ti znaš da sam ja zaljubljen u tebe? Pričaš priču u svoju korist. Ti reci drugima šta hoćeš, ja ću samo da potvrdim. Prošla te je zaljubljenost za pet dana? Kazaću da je i mene prošla, iako to za mene nije istina", kazao je Zola.

Miljana je odvojila svoj krevet od njegovog u izolaciji gde trenutno borave. Zola se nakon njihove rasprave vratio na spavanje, ali Miljani nije dolazio san na oči pa je nekoliko puta izlazila da zapali cigaru. Ona je posle toga rešila da probudi Zolu i pokuša da još jednom igaladi odnose sa njim.

"Ti misliš da meni nije teško zbog ovoga", pitala je Miljana.

Posle njenog pitanja Zola ju je privukao u zagrljaj i nastavili su da spavaju u njegovom krevetu, rešeni da svojoj ljubavi daju još jednu šansu.

Pogledajte kako je sve to izgledalo:

Komentari (1)

Ciro

01.12.2018 14:10

Miljana ce svakog dana da se svadja i raskida.