BIĆE SKANDALA Miljana ne sluti šta je čeka: Planira dete sa Zolom, evo šta kaže njen otac! ODLEPIO JE!

Porodica u strahu

Miljana i Zola
Miljana i Zola, Foto: Screenshoot Youtube

Miljana Kulić sinoć je upala u žestoku raspravu sa svojom majkom, Marijom Kulić tokom emisije "Pitanja gledalaca". Povod svađe bila je Miljanina želja da sa svojim dečkom Lazarom Čolićem Zolom napravi bebu u rijalitiju, što se Mariji nimalo nije dopalo. Marija je istakla da je za tako nešto još uvek rano i da Miljana na to nije spremna.

Kontaktirali smo Miljaninog oca, Sinišu Kulića da bi čuli njegovo mišljenje i to kako on komentariše čitavu situaciju koja se odigrala u "Zadruzi".

"Miljana nije od onih koji uče na svojim greškama. Treba mnogo puta da pogreši da bi nešto naučila. Slažem se sa onim što je Marija rekla. Smatram da je Miljana naivna i neiskusna, iako već ima dovoljno godina da ima izgrađen stav, međutim ona nije imala vremena ni dok je bila u školi ni kasnije kada je počela da ide po rijalitijima. Nije imala vremena da se zabavlja sa nekim, da stiče ljubavno iskustvo. Ona je mlada, hormoni rade. Za sve ostalo je sposobnija, osim da proceni nešto u vezi ljubavi", ispričao je Siniša.

Siniša i Marija Kulić
Siniša i Marija Kulić, Foto: Printscreen/TV Pink

Siniša je istakao i da sumnja u Zolina osećanja prema Miljani, uporedivši ga sa Ivanom Marinkovićem, ocem Miljaninog prvog deteta, koje je dobila iz prethodne rijaliti veze:

"Ja ne verujem u njegova osećanja. Voleo bih zbog Miljane da grešim. Ako je njoj dobar, dobar će bit i meni. Nisam imao neku priliku da steknem neko mišljenje o njemu. Meni on ne odaje nikakav utisak. Zola ima razloga da manipuliše njome. Ja ne znam što je on uopšte došao tamo, po nije ni zabavan. Nije iskazao nikakav stav, inteligenciju... Ona je naivna. Kaže da joj se Zola zakleo, i Ivan Marinković joj se kleo", kaže Miljanin otac.

Glava porodice Kulić ispričao je i kako se osećao povodom Miljanine prve trudnoće u rijalitiju, ali i kako bi reagovao da joj se to ponovo dogodi:

"Ja sam jedva preživeo i Miljaninu prvu trudnoću. Ne bih mogao ni da pomislim na to da Miljana opet zatrudni, ne znam šta bi bilo. Ona je ishitreno rekla to. Deca se ne prave sa svakim, gleda se kakvi su mu roditelji, genetika. Ima mnogo naslednih bolesti, sad to može da se izbegne", završava Siniša.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi